Ideo logo

Branche oplossingen

Kiezen voor een branche specifieke oplossing van Ideo betekent kiezen voor een bewezen oplossing met een snelle implementatie tijd.

Ideo helpt organisaties bij het optimaliseren van hun service- en onderhoudsprocessen. We bieden daarvoor standaard SAP producten, maar ook SAP complementaire producten. Om onze klanten optimaal van dienst te kunnen zijn, hebben we voor specifieke branches zelf producten en templates in SAP ontwikkeld.

Branche specifieke oplossingen

Daardoor is nu voor een aantal branches een standaard SAP oplossing beschikbaar voor de service- en onderhoudsprocessen. Het voordeel is dat uw processen geheel geïntegreerd zijn en hierdoor eenvoudig te beheren. Daarnaast betekent een branche specifieke oplossing dat u kiest voor een bewezen oplossing met een snelle implementatie tijd.

De branches waar Ideo unieke SAP oplossingen voor heeft ontwikkeld zijn onder andere:

 • Woning Coöperaties
 • Zorg
 • Utilities
 • Bouw & Infra

Dankzij onze bewuste specialisatie in service- en onderhoud processen in SAP hebben wij meerdere projecten met korte doorlooptijd en binnen afgesproken budget kunnen uitvoeren.

Bekijk een aantal van onze referenties  ›

Profiteer van onze specialisatie

Klanten profiteren van onze specialisatie door de enorme kennis en ervaring die we sinds 1998 hebben opgedaan in zowel nationale als internationale projecten. Wij focussen ons op de nieuwe ontwikkelingen van SAP op gebied van Service Management en Asset Management.

 

Producten

 • Ideo Facility Management

  Met Ideo Facilitair Management zijn de ondersteunende activiteiten ten behoeve van het primaire proces optimaal ingericht. U ervaart tevreden klanten binnen uw organisatie.

  Bekijk meer voordelen
 • Ideo QuickScan

  De Ideo QuickScan brengt in korte tijd zowel de huidige situatie als uw wensen in kaart. Het resultaat hiervan wordt, voorzien van een zorgvuldig geformuleerd advies, in een rapport aan u aangeboden. De laatste relevante innovaties en best practices worden opgenomen. Indien gewenst kan dit rapport aangevuld worden met een implementatieplan op hoofdlijnen. Deze QuickScan geeft antwoord op de vraag hoe u uw service- en onderhoudsproces kunt verbeteren met de inzet van de juiste technologieën en tools. Productsheet

  Bekijk meer voordelen
 • Ideo Service & Onderhoud voor Healthcare

  De Service & Onderhoud oplossing biedt een integrale oplossing voor uw afdelingen Medische Techniek, Vastgoedbeheer, Facilitair Management en ICT. Ervaar de voordelen van werken met slechts één bron van gegevens.

  Bekijk meer voordelen
 • Ideo Vastgoedbranche oplossingen

  Vanuit onze specialisatie als service- en onderhoudspartner, heeft Ideo diverse oplossingen voor het optimaliseren van zowel planmatige als niet planmatige onderhoudsprocessen in de vastgoedbranche. U krijgt overzicht en uw medewerkers werken efficiënter.

  Bekijk meer voordelen
Wilt u ook uw service- en onderhoudsprocessen in SAP verbeteren?
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.