Ideo logo

Mobility

Al het nieuws dat gerelateerd is aan Mobility

Mobility

Ideo Fiori: De onderhoudsstatus van uw assets direct inzichtelijk

Wilt u dat al uw medewerkers met één druk op de knop kunnen controleren wat de onderhoudsstatus van een asset is? Dat kan eenvoudig met  deze Ideo Fiori Barcode Scanner app.

Lees meer >>
MobilitySAM

Eenvoudig mobiel tijdregistraties aanmaken met behulp van stopwatch functionaliteit

De stopwatch functionaliteit in SAM is direct te integreren in het mobiele service- en onderhoudsproces zonder dat er extra ontwikkelingen nodig zijn.

Lees meer >>
MobilitySAM

SAP PM/CS, checklists en de ongemakken van Excel

Veel klanten gebruiken checklists om de inspecties in service- en onderhoudsprocessen te ondersteunen. Bij voorkeur worden deze ook in SAP opgenomen.

Lees meer >>
Mobility

Uw monteurs beter voorbereid door de kaart!

Dit kan nu geïntegreerd worden aangeboden in de mobiele oplossing van de monteur.

Lees meer >>
Mobility

Fiori: meer dan 7000 apps voor S/4 HANA

Fiori is de nieuwe user interface van SAP. SAP timmert hard aan de weg om zo veel mogelijk processen middels apps beschikbaar te maken met een S/4HANA backend.

Lees meer >>
Mobility

Fiori: My Timesheet App for Time Registration in SAP (CATS)

Do you and/or your colleagues use SAP CATS (Cross Application Time Sheet) to submit your time registrations? From now on you are able to manage your timesheet quickly and efficiently from your smartphone, tablet, laptop or desktop PC.

Lees meer >>
AlgemeenMobility

Ideo Mobility Event 2016 – Video

ideo-mobility-event-2016-video

Lees meer >>
Mobility

Fiori: My Timesheet App voor uren boeken in SAP (CATS)

Boeken uw werknemers hun uren in SAP CATS (Cross-Application Time Sheet)? Vanaf nu is er voor werknemers een mogelijkheid hun urenstaat snel en efficiënt te beheren vanaf hun smartphone, tablet, laptop of vaste PC.

Lees meer >>
Mobility

Terugblik Ideo Mobility Event

We kijken terug op een interessante middag met een grote groep deelnemers.

Lees meer >>
Mobility

UX en Fiori vanuit het managementperspectief

Als manager bent u vast en zeker door uw IT-afdeling gewezen op de grote transitie die SAP momenteel doormaakt. SAP werkt keihard aan het verbeteren van de gebruikerservaring en zet zwaar in op het mobiel ontsluiten van gegevens via de Fiori technologie.

Lees meer >>
Mobility

Meer werkplezier en minder administratie voor monteurs Vitens

Bron: VNSG Magazine – De 180 monteurs van Vitens doen hun administratie sneller en beter na implementatie van WerkOrderManagement (WOM). Het bedrijf verruilde een omslachtig op Excel en Mobile SAP gebaseerd proces voor gestroomlijnd werkgemak.

Lees meer >>
Mobility

Ideo implementeert een nieuw werkordermanagement systeem bij Vitens Netbeheer & Levering

Vitens Netbeheer & Levering is succesvol live met een mobiele app voor hun monteurs.

Lees meer >>
Mobility

SAP Mobile Documents Service Pack 05

Hoe het werken met de nieuwste versie nog makkelijker is geworden!

Lees meer >>
Mobility

Optimale gebruikerservaring voor monteurs door mensgericht ontwerp bij Pidpa

Bij Pidpa hebben de eindgebruikers een belangrijke rol bij het ontwerpen van de schermen. In oktober 2014 is Ideo gestart met de implementatie van ‘Ideo Mobile Service & Asset management’ bij Pidpa.

Lees meer >>
Mobility

Uw monteur: Altijd en overal toegang tot de noodzakelijke documenten

Uw buitendienst heeft geen toegang tot uw volledige SAP systeem en heeft vaak een beperkte connectie. Hoe zorgt u er dan toch voor dat ze de juiste documentatie kunnen raadplegen?

Lees meer >>
Mobility

Kiezen van het juiste mobile device

Steeds meer bedrijfsprocessen worden geautomatiseerd met behulp van mobile devices. Elk moment van de dag, ongeacht de locatie en verbinding, wenst de professional zijn werkzaamheden uit te voeren met het juiste device voor een specifieke situatie.

Lees meer >>
Mobility

SAP Mobile Documents: Altijd, eenvoudig en veilig toegang tot uw documenten

Uw medewerkers gebruiken zeer waarschijnlijk Dropbox, OneDrive of een variant voor het delen van documenten met collega’s of zelfs externe partijen. Maar weet u wie het beheer van deze diensten doet? Waar worden de documenten bewaard en hoe is de beveiliging geregeld? Met SAP Mobile Documents weet u dit wél.

Lees meer >>
Mobility

Drinkwaterbedrijf Pidpa kiest voor Ideo Mobile Forms als nieuwe buitendienst-oplossing

Pidpa, het waterbedrijf uit de provincie Antwerpen, heeft gekozen voor Ideo als implementatiepartner voor de nieuwe mobiele werkorder oplossing voor de buitendienst. De medewerkers van Pidpa zullen binnenkort ondersteund worden bij de uitvoering van hun werkzaamheden buitenshuis door Ideo Mobile Forms, een mobiele oplossing van Ideo gebaseerd op het SAP Mobiel Platform.

Lees meer >>
Mobility

Design Thinking: Innoveren door terug te gaan naar de essentie van uw probleem

Design Thinking is een methode die Ideo toepast om samen met u tot een innovatieve oplossing te komen door gestructureerd terug te gaan naar de kern van uw probleem.

Lees meer >>