Menu

Op vrijdag 17 januari organiseert Stork met medewerking van Ideo een bijeenkomst in de schaduw van het 98ste Autosalon in Brussel.
Tijdens de namiddag stellen we u een interessante case voor.
Na afloop wordt u getrakteerd op een bezoek aan het autosalon.

Case: Wat brengt de (week)planning in uw onderhouds-organisatie? Gemoedsrust, of toch eerder kopzorgen?

In de weg naar gepland of proactief onderhoud zitten heel wat hobbels! Dat is niets nieuws! Dat ervaren vele organisaties die deze weg zijn ingeslagen.

Met werkvoorbereiding wil het meestal nog wel lukken. Wat lastiger gaat het over het algemeen met de planning (scheduling). Dat hoeft niet eens te verrassen, er werken namelijk vele krachten in op de planning. Het productieschema wijzigt, een medewerker valt uit, een onderdeel werd uiteindelijk toch niet geleverd, … Het is daarom zaak om vlot en efficiënt met deze vervelende stoorzenders te kunnen omgaan.

Ideo en Stork laten u graag kennis maken met hun kennis en ervaring op dit vlak, en stellen met veel plezier de Multi Resource Scheduling tool (MRS) voor in SAP. Een tool die het leven van maintenance planners een stuk aangenamer maakt én die een sterk positief effect heeft op de planningsgraad binnen de onderhoudsafdeling.

Bent u nieuwsgierig en getriggerd?

Op dit gratis event willen we u nuttige en pragmatische tips geven om uw onderhoudsplanningsprocessen te verbeteren en heeft u de mogelijkheid kennis te maken met SAP MRS.

Om de bijeenkomst op een ontspannende manier af te sluiten, schenken wij iedere aanwezige een toegangskaart voor de Nocturne van het autosalon op diezelfde avond. Zo kunnen we na het bezoek aan het salon weer filevrij naar huis.

Voor wie?

Professionals begaan met onderhoud en asset management, en in dienst van een asset owner.

Agenda

Vrijdag 17 januari 2019
13u30       Ontvangst met koffie
14u00       Welkom en inleiding
14u20       Case Ideo – Stork
15u30       Afsluiting

Aansluitend vrij bezoek aan het Autosalon in Brussels Expo.

Locatie

Hotel ibis Brussels Expo Atomium
Romeinsesteenweg 572
1853 Brussel    [ROUTE]

Ik schrijf me in!