Menu
  • 20 jaar ervaring in Field Service Management
  • Experts in samenbrengen business en IT
  • Onze klanten waarderen ons met een 8,2

Service Management in de Praktijk

Op woensdag 19 oktober kwamen klanten van Ideo en SAP samen in het Miele Experience Center in Vianen. Hier vond namelijk het event Service Management in de praktijk plaats. Op het event spraken experts over de oplossingen van SAP die gebruikt worden bij Miele, Eneco en Van Gestel. Het event werd door de deelnemers beoordeeld met een 8.3! Heeft u dit event gemist of wilt u nog eens terugblikken op deze geslaagde en inspirerende middag?

Bekijk hier de aftermovie

Ideo Nieuwsbrief - Veranderen om vooruit te gaan

Niet iedereen houdt van verandering. Maar niet voor niets luidt het gezegde: stilstand is achteruitgang. Hoe overtuigt u collega’s dat sommige veranderingen juist goed zijn? Door te laten zien dat ze veel voordelen brengen. Bijvoorbeeld als het gaat om voorspelbaar onderhoud. De asset managementoplossingen van SAP maken het werk efficiënter én leuker. In deze nieuwsbrief vertellen de collega’s van Ideo welke veranderingen u in de toekomst voordeel gaan opleveren.

Ga naar de nieuwsbrief

Ideo - SAP Digital Supply Chain Partner of the year 2021!

SAP bedankt voor het vertrouwen! Hier zijn we als Ideo natuurlijk super trots op.

Ideo brengt Business en IT samen

Al meer dan 20 jaar ligt onze focus op Service- en Asset Management. Met veel van onze klanten hebben wij een vertrouwde en langdurige relatie, maar wie zijn de mensen achter het succes?

Het succes van klantensupport bepaalt ons succes

Support door Ideo - Uiteindelijk zijn het niet onze diensten en producten het succes van onze organisatie bepalen. Én het succes van onze klanten. Het is de support die hier alles bepalend is. Dat doorzien we bij Ideo. Daarom heeft de supportafdeling een spilfunctie binnen het bedrijf, houden we de lijnen heel kort en koppelen we onze mensen persoonlijk aan de tickets die binnenkomen. Dat werkt.

We doen het anders; we doen het beter

Asset Management

Uw assets kunnen negatieve invloed hebben op risico's en rentabiliteit. Behaal maximaal rendement op bedrijfsmiddelen met SAP Enterprise Asset Management (EAM).

Meer info

Service Management

Klanten verwachten een steeds hoger service level van organisaties. Overtref hun verwachtingen door de inzet van SAP Service Management.

Meer info

Business Consultancy

Onze Business Consultants hebben een gefundeerde proceskennis en zetten zich in voor verbeter- en veranderprojecten binnen uw organisatie.

Meer info

Planning

U wilt de effectiviteit van uw medewerkers en de (interne) klanttevredenheid verhogen? Maak de juiste keuzes dankzij direct inzicht van alle relevante gegevens in het planbord.

Meer info

Mobility

Ook onderweg beschikking over informatie en processen? Altijd en overal veilig toegang met SAP Mobility.

Meer info

Document Management

Met de verschillende document oplossingen van Ideo kunt u uw bedrijfsprocessen naadloos integreren met de relevante documenten en tekeningen.

Meer info

Wilt u ook uw service- en onderhoudsprocessen in SAP verbeteren?

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en toegevoegde waarde van onze producten. Laat uw gegevens achter via onderstaand formulier en wij nemen contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Laat uw gegevens achter via het formulier en wij nemen contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. Of neem direct contact met ons op.

Nieuws