Events

Geen filters actief

Filters

Geen filters actief

Event: Doelgericht Asset Management-informatie inzetten op 2 oktober

8 juli, 2024

Tijdens deze sessie, waarin assetinformatie en -documentatie centraal staan, laten we zien hoe je je assetinformatie beter beheert zodat je kostbare tijd kunt besparen. Bekijk het programma en meld je direct aan.

Highlights service-event SAP & Ideo

5 juli, 2024

Op donderdagmiddag 6 juni vond het service-event van SAP & Ideo plaats in het SAP Experience Centre in den Bosch. Kon je er niet bij zijn of wil je nog eens nalezen wat er leeft onder service managers? Lees hier de highlights!

Event: Future-proof service verlenen op 6 juni 2024

18 april, 2024

Ben je benieuwd naar de toekomst van service management en wil je de nieuwste ontwikkelingen en technologieën verkennen? Kom dan naar het service-event van SAP en Ideo op donderdag 6 juni.

VNSG & SAP jaarevent ‘Together we grow’

23 januari, 2024

Op donderdag 28 maart vindt in Hilversum het VNSG & SAP Jaarevent plaats. Ook onze experts zijn erbij en zij ontmoeten je graag op onze stand.

Ideo viert 25-jarig jubileum met klanten en partners

13 oktober, 2023

Op 10 oktober vierden we onze 25e verjaardag voor klanten en partners tijdens een jubileum-event in ons ‘thuishonk’ in Den Bosch.

Ontdek de toekomst in SAP met de experts

30 augustus, 2023

Vier 25 jaar Ideo met ons mee en ontdek hoe jij je bedrijfsprocessen kunt verduurzamen en klaarstomen voor de vraag van morgen. We nemen je mee in de wereld van SAP en Ideo. Ook is er volop ruimte kennis te maken met vakgenoten en onze trouwe partners.

Stel jouw vraag aan onze expert

  • Direct advies over jouw uitdaging
  • Onderdeel van award-winning team
  • Team met meer dan 25 jaar ervaring

  • Bel met Erwin
    +31 (0)6 52 75 30 69
    Of vul ons contactformulier in!