Menu
SAP Qualified Partner-Packaged Solution

 

Onlangs nam Ideo twee certificaten in ontvangst voor de Ideo ASPM Solution Package en de Ideo SAM Solution Package. Met de door SAP gecertificeerde solution packages kunt u snel aan de slag met de standaard SAP oplossingen Asset Strategy & Performance Management (ASPM) en Service & Asset Manager (SAM). De solution packages zijn speciaal geconfigureerd om aan te sluiten op de behoeften van uw organisatie. Met het in ontvangst nemen van deze twee nieuwe certificaten heeft Ideo inmiddels drie SAP Qualified Solutions aan te bieden.

Geconfigureerd voor het service- en onderhoudsproces

Al bijna 25 jaar implementeert Ideo specifieke SAP-oplossingen voor service- en onderhoudsprocessen. Met deze kennis en ervaring zijn verschillende Solution Packages ontwikkeld om snel en tegen een vaste prijs de oplossing bij uw organisatie te implementeren.

Vandaag de dag verwacht de klant een volwaardig product dat op basis van best practices in een kort tijdsbestek geïmplementeerd kan worden. Dan is er niets mooier dan dat wij als Ideo gecertificeerde Solution Packages kunnen aanbieden die op basis van deze principes geïmplementeerd kunnen worden tegen een fixed prijs!

Erwin Wenke – Accountmanager Ideo

SAP-Qualified Partner-Packaged Solutions

Ideo ASPM Solution Package

De ‘Asset Strategy and Performance Management Solution package’ van Ideo is dé snelle implementatie van ASPM. Het biedt u de mogelijkheid om uw risicovolle assets te bepalen en de juiste onderhoudsstrategie voor uw assets te definiëren.

ASPM biedt uiteenlopende functionaliteiten om, aansluitend op uw wensen, de juiste onderhoudsstrategie te implementeren.

De belangrijkste functies zijn:

  • Risk & Criticality assessment
  • Failure Modes & Effects Analysis (FMEA)
  • Reliability Centered Maintenance (RCM)
  • Preventive Maintenance Review (PMR)

Lees meer over de Ideo ASPM Solution Package.

Logo Ideo ASPM

 

Ideo SAM Solution Package

Maak met de Ideo SAM Solution Package snel en optimaal gebruik van de standaard SAP Service & Asset Manager oplossing. Samen zorgen wij voor een zorgvuldige implementatie die volledig is afgestemd op uw budget én uw wensen. Onze solution package is speciaal geconfigureerd voor de verschillende gebruikers die u wilt voorzien van een mobiele toepassing.

De basispersona’s waar u uit kunt kiezen:

  • Ideo Maintenance Technician
  • Ideo Service Technician

Daarnaast zijn er nog extra persona’s beschikbaar.

Lees meer over de Ideo SAM Solution Package.

Logo Ideo SAM

 

Vanaf nu te vinden in de SAP Partner Finder

Door de certificering van beide Solution Packages zijn deze oplossingen nu ook te vinden in de SAP Partner Finder voor SAP-Qualified Partner-Packaged Solutions.

Hier is ook de Ideo FSM 360 Solution Package terug te vinden die eerder al is gecertificeerd.