Menu

U moet er toch niet aan denken dat er een ongeluk gebeurt met een van uw assets? Als achteraf blijkt dat het onderhoud niet op tijd is uitgevoerd kunnen de gevolgen enorm zijn. Wat zouden bijvoorbeeld de gevolgen zijn voor een ziekenhuis wanneer een patiënt komt te overlijden door een falende infuuspomp waar al 5 jaar geen onderhoud op is gepleegd? Het tijdig uitvoeren van uw onderhoud op basis van de preventieve plannen is belangrijk om te voldoen aan veiligheidseisen en certificeringseisen en om reputatieschade en schadeclaims te voorkomen.

Wilt u dat al uw medewerkers met één druk op de knop kunnen controleren wat de onderhoudsstatus van een asset is? Dat kan eenvoudig met  deze Ideo Fiori Barcode Scanner app.

Met deze lichtgewicht Fiori-applicatie kunt u met ieder device voorzien van een camera de barcode op uw assets scannen. Het maakt niet uit of dit een tablet of telefoon is. Ook maakt het niet uit of het apparaat draait op Android, Windows of iOS. De app voldoet aan de Fiori guidelines, waardoor de beschikbare informatie bovendien naar de grootte van uw scherm wordt geschaald.

Op de achtergrond wordt een connectie gemaakt met uw SAP-systeem. Hier wordt gecontroleerd welk onderhoudsplan aan deze asset gekoppeld is. Mocht de datum voor het laatst geplande onderhoud inmiddels verstreken zijn, , dan krijgt u dit met een intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface direct te zien.

Deze app kan van toegevoegde waarde zijn voor eenieder die werkt met equipments waarvoor onderhoudsplannen in SAP zijn gedefinieerd.

  •  Medewerkers op de werkvloer: Is het voor mij veilig om met dit apparaat te gaan werken?
  •  Managers: Is het onderhoud van de machines en apparaten waar mijn medewerkers dagelijks mee werken op orde?
  •  Storingsmonteur: Wat is de staat van de verschillende apparaten, waar ik nu toevallig toch bij in de buurt ben?

Wanneer de barcode zelf ontbreekt, kan door ingave van het toestelnummer of serienummer de controle alsnog uitgevoerd kan worden.

Is uw interesse in deze Fiori-applicatie gewekt, en wilt u bijvoorbeeld meer onderhoudsinformatie tonen aan uw medewerkers? Deze app kan eenvoudig uitgebreid worden zodat deze helemaal aan uw wensen voldoet. Denk hierbij aan het tonen van het volgende geplande onderhoud, de laatste storingen en open storingen, volledig volgens de Fiori guidelines natuurlijk.

Neem contact op met Ideo over de mogelijkheden van deze, of een andere Fiori-applicatie, voor uw organisatie.