Menu

Het ochtendprogramma van beide dagen bestaat uit key note-presentaties waarin sprekers hun visie op hun eigen vakgebied delen. Het middagprogramma bestaat uit verdiepende sessies met verhalen uit de praktijk en door de praktijk. Daarnaast worden er technische sessies gehouden. Uiteraard is er ook dit jaar weer een beurs met onder andere stands van bedrijven uit de GIS-sector.

Een deel van de beurs bestaat uit paviljoens en pleinen waarin onder andere innovatie centraal staat.

De Esri GIS Conferentie kort samengevat:

  • Key note-presentaties.
  • Verhalen uit de praktijk.
  • Technische sessies.
  • Beurs met bedrijven uit de GIS-sector.
  • Diverse paviljoens en pleinen.

Programma

Optimale ondersteuning van monteurs in het veld (21 september 15.40 – 16.00 UUR)

Presentatie door Vitens en Ideo.
Bas Horvers (Lead SAP/GIS consultant – Ideo), Bart Elshout (Product Manager & Mobility Consultant – Ideo) en Jan Velgersdijk (Teammanager Werkvoorbereiding – Vitens)

Met het GIS4ALL-project creëert Vitens binnen haar organisatie een centraal GIS. Geografisch gerelateerde informatie wordt bij elkaar gebracht en centraal aan gebruikers beschikbaar gesteld. Met de mobiele werkorderapplicatie van Ideo, maken de Vitens-monteurs er dagelijks gebruik van. Op basis van de locatie kan informatie uit SAP en uit GIS, real-time in het veld worden opgevraagd. Zo wordt de monteur optimaal ondersteund bij het uitvoeren van zijn werkzaamheden.

Klik hier voor meer informatie en aanmelden 

Locatie

De Esri GIS Conferentie vindt plaats in het Beurs-WTC in Rotterdam.
Bezoekadres: Beursplein 37, Rotterdam.