Menu

Adv VNSG

Heeft u controle over uw planningsproces?

Niet meer analyseren achteraf, maar tijdig de juiste beslissingen nemen. Dit kan alleen op basis van up-to-date informatie en wanneer u zelf aan het stuur zit en de knoppen bedient.

Workshop Planning

Op 5 november organiseert Ideo een Workshop Planning op Rotterdam Airport. Een middagprogramma met waardevolle sessies en inspirerende klantcases, waarbij er voldoende ruimte is om te netwerken.

Voor wie?

Functies die te maken hebben met planning zoals: Planner, teamleider, werkvoorbereider, manager onderhoud, manager service en ICT manager.

Wilt u zelf aan het stuur zitten?

Deelnemen aan deze waardevolle middag is kosteloos. Meld u snel aan!

Aanmelden

Plannen is vooruit zien.

Door goed te plannen zorgt u dat de werkzaamheden optimaal op elkaar worden afgestemd en gecombineerd. Het moet voor iedereen duidelijk zijn wat er moet worden uitgevoerd en wanneer. U wilt een goed overzicht over de werkzaamheden en de beschikbaarheden. Pas dan bent u in controle over het proces, stuurt u de werkzaamheden en beslist u proactief en niet reactief.

Met een planbord kunt u kosten besparen door:

  •        In minder tijd beter te plannen
  •        De behoefte beter te verdelen over de beschikbare capaciteit
  •        Mensen effectiever en efficiënter in te zetten
  •        Integratie van HR en materieel management

Wat haalt u uit deze workshop?

Na deze middag weet u door de twee inhoudelijke sessies, hoe u bijvoorbeeld met SAP MRS een middellange termijn planning maakt en begrijpt u de voordelen van de ‘optimalisatie engine’ van ClickSchedule. Daarnaast verwachten we dat u geïnspireerd bent geraakt door klantcases van SAP MRS en ClickSchedule, die door onze klanten worden gepresenteerd.

Planningtools

Voor meer informatie over onze planningtools en klantreferenties, klikt u op onderstaande links.
SAP Multi Resource Scheduling (MRS)
ClickSchedule

Programma

12:00 – 12:45: Ontvangst met lunch
12:45 – 13:05: Welkom en introductie
13:05 – 13:35: SAP MRS
Niels Hofstede/ Senior Consultant Ideo – De SAP planningstool die te gebruiken is voor zowel service- als onderhoudsprocessen en die naadloos integreert met de rest van SAP. We nemen u mee in een praktische toepassing van deze planningstool en laten u zien hoe u hiermee uw planningsproces onder controle heeft.
13:35 – 13:50: Pauze
13:50 – 14:20: ClickSchedule
Jaap Giebels/ Manager ClickSoftware Ideo – ClickSchedule is een geavanceerde planning- en optimalisatietool die service organisaties in staat stelt hun workforce efficiënt en effectief in te zetten. Dit web based planningtool combineert een krachtige planning- en optimalisatie-engine met geavanceerde ondersteuning voor gebruikersbeslissingen.
14:20 – 15:35: Rondleiding Rotterdam Airport
15:40 – 16:10: Klantcase – ClickSoftware/ Stedin
Chantal van der Veen / Senior Proces Expert – Stedin maakt binnen het Meterkast & Aansluiting proces gebruik van ClickSchedule om hun monteurs zo optimaal mogelijk in te plannen voor de grootschalige omwisseling naar slimme meters. Kom luisteren naar de ervaringen van Stedin bij deze planningsuitdaging.
16:10 – 16:40: Klantcase – SAP MRS/ Mammoet
Hermen Kamp / Project coördinator EMD – Sustainability is een steeds belangrijker onderdeel van de visie en strategie van zowel Mammoet als haar moeder SHV. Daarom is men onlangs overgegaan op het digitaliseren van het onderhoudsproces (digital PM orders) voor monteurs en planners. De eerste stap met SAP MRS is gemaakt. Tijdens deze workshop geeft Dhr. Kamp van de Mammoet een presentatie over deze ervaringen.
16:40 – ±17:15: Netwerkborrel

Locatie

Een spectaculair uitzicht op de luchthaven direct naast de terminal.
Worldhotel Wings
Rotterdam Airportplein 55
3045 AP Rotterdam
http://www.worldhotelwings.com/nl

Wingshotel

Aanmelden

Deelname aan deze Workshop is gratis.
Wilt u hierbij aanwezig zijn?
Klik dan op onderstaande link om u aan te melden.

Let op! Aanmelden kan tot 28 oktober a.s.
Uw aanmelding is niet vrijblijvend, wij rekenen op uw komst.

Aanmelden