Menu

Bezoek de Ideo stand

Natuurlijk is Ideo als official partner van de VNSG ook op het Congres aanwezig.
Op de Ideo stand praten wij u graag bij over de laatste ontwikkelingen voor het verbeteren van uw service- en onderhoudsprocessen in SAP. Tevens ontvangt u een leuke attentie van Ideo.
Wilt u er zeker van zijn dat wij alle aandacht voor u hebben of heeft u specifieke wensen, dan raden wij u aan om een afspraak in te plannen met één van onze sales managers.

Parallelsessie Pidpa – Ideo

Ook kunt u Ideo terugzien bij de Parallelsessie om 13:35u van Waterbedrijf Pidpa over het change management bij de monteurs.

Inhoud van de sessie
Bij de Pidpa/Ideo implementatie van de mobiele app voor de technici waren twee grote uitdagingen, namelijk change management en beheer van de app voor 3 diensten met 3 totaal verschillende processen. Hoe zorg je ervoor dat gebruikers van het begin tot het einde betrokken zijn? Hoe zorg je er voor dat de app, die de manier van werken verandert, soepel uitgerold kan worden en gebruikt wordt door alle medewerkers? En dit alles op een manier die voor de IT/beheerorganisatie passend is.

Waarom is deze sessie interessant?
Hoe voorkom je dat het zoveelste IT-project stuk loopt op change management? Hoe zet je methodieken als scrum en UX-design optimaal in om dit te voorkomen? Hoe hebben Pidpa en Ideo hierbij samengewerkt? Wanneer dit thema u aanspreekt, bent u van harte welkom om deze sessie bij te wonen.

Congres informatie

Locatie: 1931 Congrescentrum, ’s-Hertogenbosch

Openingstijden

Van 8:00 – 19:00u

Parallelsessie Pidpa – Ideo

Mobiel: Change management bij monteurs (Waterbedrijf Pidpa).
Spreker: Hans Hendrix, Department Head of Distribution, Pidpa
13:35 – 14:15u: C06 (Dekster 15)

Graag tot ziens in ’s-Hertogenbosch.

Meer informatie over het VNSG Congres vindt u hier.
Banner-VNSGCongres