Menu

Vincent van Gogh kiest als eerste GGZ-organisatie voor CareCTRL voor het verder optimaliseren van de bedrijfsvoeringsprocessen.

Over Vincent van Gogh

GGZ-organisatie Vincent van Gogh biedt behandeling en begeleiding aan cliënten met psychische en psychiatrische hulpvragen. Hun ondersteuning is gericht op herstel en maximale participatie in de samenleving.

PinkRoccade Healthcare en Vincent van Gogh zijn geen vreemden voor elkaar. Sinds 2004 maakt de GGZ-organisatie gebruik van PSYGIS Quarant; het elektronisch cliëntendossier (ECD) van PinkRoccade Healthcare dat is afgestemd op de wensen van de gebruiker binnen de geestelijke gezondheidszorg.

De uitdaging

Met behulp van de module Facilitair Management wordt aan ongeveer 2100 medewerkers een selfservice aangeboden. De medewerkers en klanten van de GGZ-instelling kunnen nu 24/7 via het webportaal, storingen, reparaties en service aanvragen melden, waardoor ze efficiënter worden opgevolgd. Daarnaast is de module Vastgoed en Installatiebeheer geïmplementeerd voor service en onderhoud voor het onderhoud aan 150 gebouwen. Met deze twee modules is een integrale bedrijfsvoering vanuit Service en Onderhoud een feit. Hiermee kunnen processen sneller opgevolgd worden en meer inzicht worden verschaft.

 De medewerkers en klanten van de GGZ-instelling kunnen nu 24/7 via het webportaal, storingen, reparaties en service aanvragen melden, waardoor ze efficiënter worden opgevolgd.

Gekozen oplossing

Met de implementatie van CareCTRL gaat Vincent van Gogh gebruikmaken van de modules Finance & Control, Inkoop & Logistiek, Service & Onderhoud en Personeel & Organisatie (HR) & Payroll.

CareCTRL is een voorgedefinieerd standaard ERP-product, ingericht volgens de ‘best practice’ uit de zorgmarkt. Door de invoering van CareCTRL kan de kwaliteit en efficiency van de bedrijfsvoering nog beter geborgd worden. “Wij verwachten aanzienlijk te kunnen besparen op inkoop en logistiek”. Vincent van Gogh koos voor een zogenaamd “single-vendor approach”, waardoor het technisch applicatiebeheer én het technisch infrastructuurbeheer van CareCTRL (en verschillende andere softwareproducten) gehost wordt in de cloudoplossing van PinkRoccade, de Pink Private Cloud.

Binnen de template CareCTRL zal Ideo de modules Service & Onderhoud implementeren. De Service & Onderhoud oplossing maakt onderdeel uit van de SAP CareCTRL template van PinkRoccade Healthcare. Deze oplossing is ook volledig geïntegreerd met de andere CareCTRL-onderdelen zoals Financiën, Controlling, Human Resources, Inkoop en Logistiek.

Onze branche specifieke oplossing

Ideo heeft in samenwerking met PinkRoccade Healthcare de Service & Onderhoud oplossing ontwikkeld. De modules medische techniek, vastgoed- en installatiebeheer, ICT en facilitair management, zijn ontwikkeld met input vanuit de praktijk, gekoppeld aan de jarenlange expertise en ervaring van Ideo in de wereld van service en onderhoud en SAP. Bij het ontwikkelen is rekening gehouden met aanbevelingen en richtlijnen binnen de Healthcare branche.

Resultaat/ Voordelen

  • CareCTRL wordt gehost in de cloudoplossing van PinkRoccade, de Pink Private Cloud. Dit moet winst opleveren in het terugdringen van complexiteit, beheerlast en implementatietijd
  • Doordat PSYGIS Quarant en CareCTRL met elkaar gekoppeld worden, ontstaat straks een naadloze verbinding tussen het cliëntendossier en het ERP-systeem. Dit kan de kwaliteit van de zorgprocessen ten goede komen, waardoor ook de kwaliteit van zorg kan worden verbeterd
  • Meldingen van storingen, reparaties en service aanvragen worden efficienter opgevolgd

Facts

Klant: GGZ-organisatie Vincent van Gogh

Gebruikte oplossingen:

  • CareCTRL Service & Onderhoud – Vastgoed- en installatiebeheer
  • CareCTRL Service & Onderhoud – Facilitair Management

 

.

Wilt u ook uw service- en onderhoudsprocessen in SAP verbeteren?

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en toegevoegde waarde van onze producten. Laat uw gegevens achter via onderstaand formulier en wij nemen contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Laat uw gegevens achter via het formulier en wij nemen contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. Of neem direct contact met ons op.