Menu
Logo Ideo

Utopia Global en Ideo hebben hun partnerschap aangekondigd. Waar Ideo al 20 jaar een expert is in SAP service- en onderhoudsmanagement, is Utopia Global een toonaangevend bedrijf voor data kwaliteit, data migratie, en data governance oplossingen.

Utopia’s expertise in asset master data en governance, gecombineerd met de diepgaande EAM proces kennis van ideo, biedt klanten een end-to-end aanpak voor EAM objecten en implementaties. De samenwerking richt zicht op het helpen van organisaties met master data uitdagingen rondom mobility, planning, document management en GIS integratie.

Ideo heeft zichzelf meerdere keren bewezen met pragmatische implementaties van SAP EAM. Deze implementaties kunnen nu gecombineerd worden met Utopia’s asset data expertise en een software solution portfolio waaronder SAP Master Data Governance voor EAM en SAP Asset Information Workbench van Utopia.

Ideo is een innovatief bedrijf dat, met maatwerk integraties, het gebruiksgemak van SAP service- en onderhoudsprocessen verbetert voor klanten. In Utopia, zien we een partner met dezelfde passie voor technologie en met dezelfde toewijding naar klanten. Door onze samenwerking kunnen we onze klanten een naadloze oplossing bieden voor het master data management proces.

Martin Maurer, directeur Ideo B.V.

Het verbeteren van de kwaliteit van data en het toepassen van data als een competitief instrument, is essentieel in asset intensieve organisaties. Ideo is uitgebreid getraind in het gebruik van de Utopia software oplossingen en we werken samen op implementaties bij klanten. Ik ben blij Ideo te verwelkomen als een belangrijke partner voor deze regio.

Erast Wortel, EMEA Regionaal Directeur bij Utopia Global

Over Ideo

Ideo is in 1998 opgericht en is ondertussen marktleider op het gebied van service- en onderhoudsprocessen binnen organisaties. Om de beloftes waar te kunnen maken gebruikt Ideo SAP producten en SAP complementaire producten. Alle diensten en producten die Ideo levert, zijn gericht op service- en onderhoudsprocessen, maar richt zich met name op Planning, Mobility, Document Management en GIS. Daar waar standaard SAP niet aansluit heeft Ideo zelf producten en templates in SAP ontwikkeld. Meer informatie op https://www.ideo-nl.com/over-ideo

Over Utopia Global

Utopia Global, Inc. is een toonaangevend software en service bedrijf voor end-to-end data kwaliteit, data migratie en data governance oplossingen. Utopia’s ‘Bouw, verbeter en onderhoud’ aanpak helpt organisaties om hun data schoon te maken en te houden, zodat kritieke bedrijfsbeslissingen gebaseerd zijn op betrouwbare data met een hoge kwaliteit. Als een wereldwijde software partner van SAP op het gebied van Master Data Governance, is Utopia de exclusieve ontwikkelaar voor extensies en oplossingen van SAP Master Data Governance met de focus op EAM, retail en fashion.  Utopia’s solution portfolio helpt organisaties om te migreren naar SAP S/4HANA. Hierbij fungeert MDG als de brug om data integriteit te behouden tussen de digital twins, over meerdere systems of record.  Met meer dan 15 jaar aan innovatieve doorbraken, gelooft Utopia sterk in “Perfecte data is perfect mogelijk”. Meer informatie kunt u vinden via www.utopiainc.com.