Menu

Voor het uitvoeren van uw facility management heeft Ideo de FM Insight oplossing in huis, waarmee u al uw facilitaire zaken in SAP kunt beheren. Deze oplossing draait in een web-based applicatie rechtstreeks op SAP. Momenteel zijn we bij Ideo bezig om deze functionaliteit over te brengen naar Fiori. Hiermee worden uw facilitaire processen opgenomen in de Fiori Launchpad, waardoor FM Insight nog gebruiksvriendelijker wordt.

Het registreren van uw bezoekers is als eerste functionaliteit opgenomen in een SAP Fiori applicatie. De overige functionaliteiten van FM insight (zoals ruimtereserveringen, het registreren van meldingen, ruimtebeheer met CAD integratie en inventarisbeheer) zijn nu nog enkel nog beschikbaar in de web-based applicatie, maar worden in de nabije toekomst ook als Fiori app ontwikkeld. Hiermee kunt u het hele facility management in 1 Fiori launchpad aanroepen.

De kracht achter dit product is de integratie met standaard SAP. Waar het in SAP al mogelijk was om gebouwen gestructureerd weer te geven aan de hand van functieplaatsen en architectonische objecten, is het met FM Insight mogelijk om deze ruimtes te gebruiken voor facilitaire zaken. Dankzij de naadloze integratie kan men alles rondom de afspraak vastleggen. Denk hierbij aan de ruimte, bezoekers, faciliteiten, services, parkeerplaatsen, contactgegevens en bezettingen. Hiermee wordt uw facility management volledig beheerd in SAP en is er geen tussenkomst van een ander pakket nodig.

Met de nieuwe app kunnen bezoekers worden aangemeld, ingecheckt en uitgecheckt door zowel eindgebruikers als facilitaire medewerkers. Het gebruik van Fiori sluit daarbij goed aan op de reeds bestaande processen. Het grote voordeel van Fiori is dat het gebruik van FM Insight nu nog intuïtiever is geworden en de gebruiker vanuit dezelfde vertrouwde omgeving aan de slag kan.

Meer info over FM Insight