Menu
Logo Ideo

Woningcorporatie Vivare uit Arnhem is klaar voor de toekomst met de Fit4Woco oplossing: een compleet nieuw SAP-systeem die Vivare’s dienstverlening volledig ondersteunt. Ideo heeft binnen deze modulaire oplossing verschillende dossier- en documentoplossingen ingericht. Zo worden bijvoorbeeld de binnenkomende facturen optimaal verwerkt door Ideo’s Invoice Manager oplossing.

Woningcorporatie Vivare uit Arnhem is per 1 januari 2019 live gegaan met een volledig nieuw SAP-systeem waarmee Vivare zijn bedrijfsprocessen en werkstromen, zoals klantcontact, verhuur, vastgoed, ontwikkeling, onderhoud, inkoop en financiële administratie optimaliseert. Door het gebruik van de Fit4Woco oplossing heeft Vivare een schaalbare en modulaire ERP-oplossing voor woningcorporaties in huis, waarmee het klaar is voor de toekomst in optimale dienstverlening aan de huurders. Ideo is trots om bij de realisatie van de Fit4Woco oplossing en de GoLive bij Vivare betrokken te zijn.

Vivare & Fit4Woco

Met Fit4Woco oplossing wordt de gehele dienstverlening van Vivare ondersteund. Van het klantcontactcenter tot de afdeling Finance en andere backoffice-afdelingen. Ook de communicatie met de huurders en ketenpartners is meegenomen, inclusief de in- & uitgaande documentstromen en dossiervorming. Verder worden de binnenkomende facturen door de cloudoplossing automatisch verwerkt, waardoor de processing binnen de financiële afdeling verder geoptimaliseerd wordt.

Eric Angenent, directeur-bestuurder van Vivare:

Met Fit4Woco zijn we schaalbaar en wendbaar. We maken gebruik van de standaardinrichting en kunnen toekomstige, innovatieve veranderingen op die manier snel adopteren. En dat is nodig, met het oog op alle ontwikkelingen in de corporatiebranche en de samenleving. Denk aan digitalisering, huurders die mondiger en veeleisender worden en de veranderende wet- en regelgeving. Dankzij het modulaire karakter kunnen we bovendien snel modules aan- of uitzetten wanneer het nodig is. Met Fit4Woco kunnen we klanten een goede dienstverlening blijven bieden, nu en in de toekomst.

Samenwerking

De Fit4Woco cloud oplossing is tot stand gekomen in een samenwerking tussen CTAC en Ideo. Binnen de modulaire oplossing heeft Ideo de verschillende dossier- en documentoplossingen ingericht. Hiermee worden de documentprocessen verder geoptimaliseerd en worden de juiste documenten gearchiveerd in dossiers voor makkelijke raadpleging door de organisatie.

Daarnaast worden de binnenkomende facturen verwerkt door Ideo’s Invoice Manager oplossing, aanwezig binnen Fit4Woco. Via de cloud worden de facturen ontvangen in Fit4Woco en zoveel mogelijk verder automatisch verwerkt. Alle noodzakelijk controles en aanvullingen worden in deze gevallen door het systeem zelf uitgevoerd en de facturen worden automatisch geboekt.

Met de modulaire Fit4Woco oplossing is Vivare verzekerd van een goede dienstverlening aan hun klanten, nu en in de toekomst!