Optimaal SAP Service & Onderhoud voor de Bouw & Infra

Je moet veilig en duurzaam werken onder druk van nieuwe regels en wetgevingen. Ook is de bouw- en infrasector onderdeel van landelijke politieke thema’s, waardoor je flexibel moet zijn tijdens langdurige projecten. Je krijgt te maken met zaken als het woningtekort, de stikstofcrisis, ruimtegebrek, personeelstekorten en verduurzaming.

Uitdagingen
in deze branche

Veranderend businessmodel

Door een veranderend businessmodel en de tendens in de maatschappij, ben je veel tijd kwijt met secundaire en organisatorische (rand)zaken. Focus weer opnieuw door digitalisering en het mobiliseren van processen.

Efficiënter werken

Efficiënte inzet en samenwerking in en buiten je keten is noodzakelijk voor het afronden van de hoeveelheid werk. De juiste digitale ondersteuning helpt je werknemer bij efficiënter werken.

Langetermijnfocus en
kennis van de markt

Het is met deze uitdagingen nodig je processen verder te digitaliseren en mobiel te maken. Zo kun je regels en wetgevingen beter opvolgen en sneller de juiste data aanleveren als bewijslast. Voordeel is ook dat je als werkgever meer professionaliteit uitstraalt en je werkgeversimago verbetert. Voor het succesvol toepassen van nieuwe technologieën is een langetermijnfocus en kennis van de markt nodig.

Zij gingen je al voor

Optimaliseer vandaag, voor succes morgen

Als je processen wilt optimaliseren, is een pragmatische aanpak nodig. Onze mensen verbeteren je processen en maken ze wendbaar voor de toekomst. Door 25 jaar ervaring in de utilities sector, weten we ondertussen hoe je toekomstbestendig optimaliseert.

  Uitgelichte oplossingen
  voor deze branche

  SAP Field Service Management (FSM)

  Door deze oplossing verloopt je planning en mobiele uitvoering zo efficiënt mogelijk. Van simpele, klantgerichte reparatie tot een zware inspectie aan een interne asset. FSM biedt veel aanpasbare functies en een vriendelijke gebruikersinterface.

   SAP Analytics Cloud (SAC)

   Toon door analysetools aan dat je voldoet aan de juiste regels binnen de nieuwste duurzaamheidskaders. Live inzichten en gesorteerde data leiden tot snellere besluiten en overzichtelijke rapportages.

    Stel jouw vraag aan onze experts

    Neem contact op met onze mensen. Zij verbeteren en optimaliseren je service & asset management-processen graag.