Efficiënt SAP Service & Onderhoud in de Maakindustrie

Je wilt je (nieuwe) producten liefst zo snel mogelijk op de markt brengen en doorlooptijden verkorten. Het primaire proces moet daarnaast continu hoge kwaliteit en volume draaien en er mag nauwelijks downtime zijn. Daarom moet je machinepark optimaal presteren en ook moet je service een glimlach opleveren.

Uitdagingen
in deze branche

Operational excellence

Stroomlijn processen en waarborg kwaliteit door een digital twin en methodes als Lean (Sig Sixma). Door te sturen op de juiste data blijft je proces wendbaar en kun je blijven innoveren.

Data driven onderhoud

Je hebt inzicht in historische data nodig om machines optimaal te laten presteren en uitval te voorkomen. Verzamel data fysiek of connect het op een minder arbeidsintensieve manier via IoT.

Langetermijnfocus en
kennis van de markt

Blijf de concurrentie voor en verbeter je processen door integratie en verrijking van data en de inzet van nieuwe technologieën. Hiervoor is wel een langetermijnfocus en kennis van de markt nodig.

Ook heeft de supply chain-sector te maken met recente grondstofcrisissen, oorlogen en de continue druk op prestatie. Lange levertijden, manco’s en het gebrek aan informatie kwamen bij organisaties en consumenten hard aan. Daarnaast is ook de schaarste aan technisch personeel een grote uitdaging.

Zij gingen je al voor

Quickscan

Tijdens de Quickscan brengen we je huidige processen en toekomstige behoeftes in kaart. Zo krijg je snel inzicht in pijnpunten en verbetermogelijkheden.

  Uitgelichte oplossingen
  voor deze branche

  SAP Field Service Management (SAP FSM)

  De oplossing SAP Field Service Management (FSM) richt zich op je hele serviceproces: van klantcontact tot de afhandeling van service- en onderhoudsopdrachten in het veld. Verhoog efficiëntie, ondersteun je monteur maximaal en ga voor optimale klantbeleving.

   Asset 360 Manager

   Assets worden steeds complexer en regelgeving wordt steeds scherper. Je moet daarom terug kunnen vallen op een geïntegreerde asset-oplossing, die een compleet overzicht geeft van alle belangrijke gegevens rondom assets.

    Stel jouw vraag aan onze experts

    Neem contact op met onze mensen. Zij verbeteren en optimaliseren je service & asset management-processen graag.