Nieuws & events

Onze mensen volgen nieuwe ontwikkelingen op de voet. Op deze pagina vind je het laatste nieuws over ons en onderwerpen die ons bezighouden. Zo organiseren en bezoeken we regelmatig evenementen waar we onze kennis en ervaring met je delen. Bekijk onze aankomende events en hoe je je kunt aanmelden:

Filters

Ideo viert 25-jarig jubileum met klanten en partners

13 oktober, 2023 Events, Nieuws

Op 10 oktober vierden we onze 25e verjaardag voor klanten en partners tijdens een jubileum-event in ons ‘thuishonk’ in Den Bosch.

Ontdek de toekomst in SAP met de experts

30 augustus, 2023 Events, Nieuws

Vier 25 jaar Ideo met ons mee en ontdek hoe jij je bedrijfsprocessen kunt verduurzamen en klaarstomen voor de vraag van morgen. We nemen je mee in de wereld van SAP en Ideo. Ook is er volop ruimte kennis te maken met vakgenoten en onze trouwe partners.

Onze klanten waarderen ons met een 8,4

17 augustus, 2023 Nieuws

Ook na 25 jaar is er de ambitie om het beter te doen voor onze klanten, maar hoe goed doen we het op dit moment? Dat lieten we uitzoeken middels een klanttevredenheidsonderzoek.

637 kilometers in de benen voor het goede doel

1 juni, 2023 Nieuws

Woensdagavond 3 mei heeft Ideo een sportactiviteit georganiseerd om geld in te zamelen voor de organisatie Stichting Gered Gereedschap. Onze collega’s werden uitgedaagd om zoveel mogelijk ronden af te leggen en mochten kiezen voor fietsen, wandelen of hardlopen.

Persbericht: 25 jaar Ideo

10 mei, 2023 Nieuws

Ideo, expert in SAP-software voor service & asset management, bestaat 25 jaar. De kracht van de organisatie ligt in focus. Daardoor blijft de organisatie ook in de toekomst uitbreiden vanuit het kantoorpand in Den Bosch. Een toekomst vol technologische ontwikkelingen, is volgens Ideo niet los te zien van specialisme.

SAP Digital Supply Chain Partner of the Year 2022

7 april, 2023 Nieuws

Op dinsdagavond 4 april 2023 in De Kazerne in Eindhoven werden de SAP Partner Awards uitgereikt. Ideo werd voor het tweede jaar op rij uitgeroepen tot SAP Digital Supply Chain Partner of the Year.

Eneco verbetert proces met innovatieve ICT-oplossingen van SAP en TeamViewer

6 april, 2023 Nieuws

Eneco staat voor personele uitdagingen en toenemende kosten als gevolg van haar “van-gas-los” ambities. Om dit probleem aan te pakken, heeft Ideo samen met SAP en TeamViewer een co-innovatieproject uitgevoerd om het buitendienstpersoneel van de Warmte-afdeling (Eneco Heat) te ondersteunen.

Ideo maakt gereedschapskisten voor het goede doel

25 november, 2022 Nieuws

Donderdagavond 24 november kwamen collega’s van Ideo en vrijwilligers van Gered Gereedschap samen bij de Praxis aan de Balkweg in ‘s-Hertogenbosch om gereedschapskisten te maken voor het goede doel: armoede duurzaam bestrijden. Met deze actie is een start gemaakt aan het nieuwe bestaan van 171 vakmensen in Afrika.

Ideo start samenwerking met Gered Gereedschap

7 oktober, 2022 Nieuws

Ideo ondersteunt in service en onderhoud. Dit doen we met veel passie voor onze klanten, maar vanaf heden ook daarbuiten. De behoefte en motivatie om op een breder vlak mensen te ondersteunen in ons vakgebied is groot. Daarom is Ideo een samenwerking gestart met Stichting Gered Gereedschap.

Welkom BlueHike, onze nieuwe Salesforce business unit

10 mei, 2022 Nieuws

De Salesforce business unit van Ideo krijgt een eigen naam. BlueHike is dé nieuwe naam voor onze ClickSoftware en Salesforce practice.