Nieuws & events

Onze mensen volgen nieuwe ontwikkelingen op de voet. Op deze pagina vind je het laatste nieuws over ons en onderwerpen die ons bezighouden. Zo organiseren en bezoeken we regelmatig evenementen waar we onze kennis en ervaring met je delen. Bekijk onze aankomende events en hoe je je kunt aanmelden:

Filters

GVB vertrouwt functioneel beheer van SAP ERP-systeem toe aan Ctac en Ideo

5 februari, 2024 Nieuws

PERSBERICHT: Ideo is samen met Ctac de komende jaren verantwoordelijk voor het functioneel beheer van het SAP ERP-systeem van openbaarvervoerbedrijf GVB.

VNSG & SAP jaarevent ‘Together we grow’

22 januari, 2024 Events

Op donderdag 28 maart vindt in Hilversum het VNSG & SAP Jaarevent plaats. Ook onze experts zijn erbij en zij ontmoeten je graag op onze stand.

“Een Bossche Bol haal je bij Jan de Groot”

14 december, 2023 Nieuws

Het einde van het jaar nadert. Het moment om de laatste zaken af te handelen en de rommel op te ruimen die door het jaar heen ontstaan is. Zo kun je met een schone lei aan 2024 beginnen. In dit artikel blikken we terug op 2023 en ook kijken we vooruit naar 2024, waarin een S/4HANA-transitie wat ons betreft gelijk staat aan een schone lei, of in onze vaktermen een “clean core”. Begin jij ook met een clean core aan 2024?

Ideo viert 25-jarig jubileum met klanten en partners

13 oktober, 2023 Events, Nieuws

Op 10 oktober vierden we onze 25e verjaardag voor klanten en partners tijdens een jubileum-event in ons ‘thuishonk’ in Den Bosch.

Ontdek de toekomst in SAP met de experts

30 augustus, 2023 Events, Nieuws

Vier 25 jaar Ideo met ons mee en ontdek hoe jij je bedrijfsprocessen kunt verduurzamen en klaarstomen voor de vraag van morgen. We nemen je mee in de wereld van SAP en Ideo. Ook is er volop ruimte kennis te maken met vakgenoten en onze trouwe partners.

Onze klanten waarderen ons met een 8,4

17 augustus, 2023 Nieuws

Ook na 25 jaar is er de ambitie om het beter te doen voor onze klanten, maar hoe goed doen we het op dit moment? Dat lieten we uitzoeken middels een klanttevredenheidsonderzoek.

637 kilometers in de benen voor het goede doel

1 juni, 2023 Nieuws

Woensdagavond 3 mei heeft Ideo een sportactiviteit georganiseerd om geld in te zamelen voor de organisatie Stichting Gered Gereedschap. Onze collega’s werden uitgedaagd om zoveel mogelijk ronden af te leggen en mochten kiezen voor fietsen, wandelen of hardlopen.

Persbericht: 25 jaar Ideo

10 mei, 2023 Nieuws

Ideo, expert in SAP-software voor service & asset management, bestaat 25 jaar. De kracht van de organisatie ligt in focus. Daardoor blijft de organisatie ook in de toekomst uitbreiden vanuit het kantoorpand in Den Bosch. Een toekomst vol technologische ontwikkelingen, is volgens Ideo niet los te zien van specialisme.

SAP Digital Supply Chain Partner of the Year 2022

7 april, 2023 Nieuws

Op dinsdagavond 4 april 2023 in De Kazerne in Eindhoven werden de SAP Partner Awards uitgereikt. Ideo werd voor het tweede jaar op rij uitgeroepen tot SAP Digital Supply Chain Partner of the Year.

Eneco verbetert proces met innovatieve ICT-oplossingen van SAP en TeamViewer

6 april, 2023 Nieuws

Eneco staat voor personele uitdagingen en toenemende kosten als gevolg van haar “van-gas-los” ambities. Om dit probleem aan te pakken, heeft Ideo samen met SAP en TeamViewer een co-innovatieproject uitgevoerd om het buitendienstpersoneel van de Warmte-afdeling (Eneco Heat) te ondersteunen.