SAP oplossingen
voor service- & onderhoudsprocessen

Onze mensen integreren al meer dan 25 jaar oplossingen die je service- en onderhoudsprocessen in SAP optimaliseren. We spelen altijd in op belangrijke uitdagingen en bereiden je voor op de toekomst.

Voeg waarde toe
aan je werkzaamheden

Bij Ideo begrijpen we dat het optimaliseren van je service- en onderhoudsprocessen in SAP van essentieel belang is voor jouw succes. Onze mensen staan klaar om je te ondersteunen en het maximale uit je SAP-omgeving te halen met geselecteerde SAP oplossingen.

 

Geen filters actief

Filters

Geen filters actief

SAP S/4HANA

SAP S/4HANA is het nieuwste platform van SAP, dat zich bewezen heeft als kickstarter voor innovatie. Als je wilt transformeren naar een intelligent bedrijf dat de concurrentie voorblijft, is migreren naar deze oplossing een belangrijke stap.

SAP Plant Maintenance (SAP PM)

Binnen de lifecycle van een asset is onderhoud een belangrijke fase, die veel tijd in beslag neemt. Beheer deze fase gemakkelijker met SAP Plant Maintenance (PM).

SAP Field Service Management (SAP FSM)

De oplossing SAP Field Service Management (FSM) richt zich op je hele serviceproces: van klantcontact tot de afhandeling van service- en onderhoudsopdrachten in het veld. Verhoog efficiëntie, ondersteun je monteur maximaal en ga voor optimale klantbeleving.

SAP Service & Asset Manager (SSAM)

Door de app SAP Service & Asset Manager (SSAM), handel je makkelijker service- en onderhoudsopdrachten af. De app, die ook offline werkt, biedt je medewerkers overzichtelijk alle relevante informatie voor uitvoering en terugmelding.

SAP Asset Performance Management (SAP APM)

Met de oplossing SAP Asset Performance Management, breng je de juiste balans tussen de prestaties, kosten en risico’s van je assets in kaart. Bewaak de gezondheid van je assets door IoT-data en krijg meer voorspellend inzicht door het inzetten van AI-technieken. De oplossing integreert optimaal met je EAM-systeem.

SAP Geographical Enablement Framework (SAP GEF)

Met de oplossing SAP Geographical Enablement Framework, voeg je door geometrie een extra dimensie toe aan data. Zo werk je efficiënter en effectiever.

SAP Business Network Asset Collaboration (SAP BNAC)

Met de oplossing SAP Business Network Asset Collaboration realiseer je een efficiëntere samenwerking rondom assets. Beheer en deel informatie in nauwe samenwerking met andere teams en realiseer samen betere resultaten.

SAP Intelligent Asset Management (SAP IAM)

Door de oplossing SAP Intelligent Asset Management (SAP IAM), werk je slimmer en beter aan onderhoud. Volg assets real-time (digital twin) en verbeter je je onderhoudsstrategie doorlopend.

SAP Enterprise Asset Management (SAP EAM)

Met SAP Enterprise Asset Management (EAM) beheer en onderhoud je fysieke assets tijdens de hele levenscyclus. Ook ondersteunt het platform je bij planning, installatie en onderhoud van je assets.

SAP Multi Resource Scheduling (SAP MRS)

De oplossing SAP Multi Resource Scheduling (MRS) is een klassiek planbord waarmee je werkzaamheden rondom personeel en materialen inplant voor de korte termijn.

SAP S/4HANA Asset Management for Resource Scheduling (SAP RSH)

Efficiënt plannen is voor onderhoudsbedrijven essentieel. Het draait daarin allemaal om de optimale balans tussen personeelsinzet en het draaien van productie. Een visuele weergave van de workload is onmisbaar.

Augmented Reality TeamViewer Frontline

Profiteer van de kracht van Augmented Reality (AR) voor service en onderhoud. De oplossing TeamViewer Frontline, is een AR-oplossing voor monteurs.

Stel jouw vraag aan onze expert

  • Direct advies over jouw uitdaging
  • Onderdeel van award-winning team
  • Team met meer dan 25 jaar ervaring

  • Bel met Erwin
    +31 (0)6 52 75 30 69
    Of vul ons contactformulier in!