SAP Service & Asset Manager (SSAM)

Door de app SAP Service & Asset Manager (SSAM), handel je makkelijker service- en onderhoudsopdrachten af. De app, die ook offline werkt, biedt je medewerkers overzichtelijk alle relevante informatie voor uitvoering en terugmelding.

Voordelen
van deze oplossing

Veel functies

De standaard-app biedt veel functionaliteiten. De belangrijkste SAP PM/CS-functies zijn na implementatie out-of-the-box te gebruiken.

Flexibel aan te passen naar eigen werkproces

De app is flexibel en je past deze daardoor gemakkelijk toe op je eigen werkprocessen. Met de Mobile Development Kit (MDK) voeg je nieuwe functies en velden toe.

Klaar voor de toekomst

Door de cloudoplossing heb je geen nieuwe systemen nodig. Blijf doorgroeien door nieuwe functies die SAP structureel toevoegt.

Deze oplossing laat deze medewerkers groeien

Onderhoudsmonteurs

Servicemedewerkers

Magazijnmedewerkers

Teamleiders

Optimale gebruikerservaring

Je medewerkers zijn door de app beter in staat de levensduur van de asset te verhogen en de klantbeleving te optimaliseren. Op de achtergrond vindt automatisch synchronisatie met de back-end plaats, op de door de gebruiker ingestelde intervallen.

Je bent altijd zeker van een optimale gebruikerservaring. Niet alleen door de standaard integratie met SAP ECC en S/4HANA, maar ook door de beschikbaarheid voor Android, iOS en Windows.

Snel van start met onze SSAM Solution Package

Maak met de Ideo SSAM Solution Package snel en optimaal gebruik van de SAP Service & Asset Manager oplossing. Samen zorgen wij voor een implementatie die is afgestemd op jouw wensen en budget.

We hebben standaardpakketten die beginnen bij de best practice standaard, tot aan pakketten die zijn uitgebreid met Ideo add-ons met nog meer toegevoegde waarde. Onze solution package is speciaal geconfigureerd voor de verschillende gebruikers die je wilt voorzien van een mobiele toepassing.

  • Snel
  • Vaste prijs
  • Laag risico
  • Eenvoudig
  • Schaalbaar

Aanvullende informatie over SSAM

Magazijnbeheer in de SAP Service & Asset Manager

Een veilige werkplaats met SSAM en WCM

Inspecties uitvoeren in SAP Service & Asset Manager

Gerelateerde producten

SAP Field Service Management (SAP FSM)

De oplossing SAP Field Service Management (FSM) richt zich op je hele serviceproces: van klantcontact tot de afhandeling van service- en onderhoudsopdrachten in het veld. Verhoog efficiëntie, ondersteun je monteur maximaal en ga voor optimale klantbeleving.

Augmented Reality TeamViewer Frontline

Profiteer van de kracht van Augmented Reality (AR) voor service en onderhoud. De oplossing TeamViewer Frontline, is een AR-oplossing voor monteurs.

SAP Plant Maintenance (SAP PM)

Binnen de lifecycle van een asset is onderhoud een belangrijke fase, die veel tijd in beslag neemt. Beheer deze fase gemakkelijker met SAP Plant Maintenance (PM).

SAP S/4 Service

SAP S/4 Service is een nieuwe service-backend die je inzet voor alle stappen van je servicemanagementproces.

Stel jouw vraag aan onze expert

Neem contact op met onze mensen. Zij verbeteren en optimaliseren je service & asset management-processen graag.