Al 25 jaar opmerkelijk

Ideo is al meer dan 25 jaar opmerkelijk in procesoptimalisatie voor service & asset management. Iedereen helpen is niemand helpen en dat is waarom we durven kiezen voor jouw niche, met jouw specifieke uitdagingen.

 • Specialist & marktleider
 • Onze mensen zijn intrinsiek gemotiveerd
 • We zijn altijd eerlijk over techniek
 • We begrijpen je uitdagingen

Een passie voor het verbeteren van
complexe processen

Onze passie ligt in het stroomlijnen en verbeteren van complexe processen in systemen waar snelheid en accuraatheid erg belangrijk zijn. Onze mensen krijgen energie van mensen verder helpen binnen hun technische omgeving. Zo is er weer ruimte om te groeien als medewerker, maar bovenal als mens.

Door onze kennis en ervaring rondom de digital supply chain, voegen we waarde toe aan (SAP)-software. In 2023 wonnen we voor de tweede keer op rij de award SAP Digital Supply Chain Partner of the Year.

Award-winning team

We zijn trots op ons award-winnende team en de resultaten die we hebben behaald voor onze klanten.

Ontmoet ons team

Samen gaan we
de uitdaging aan

We zijn niet zomaar marktleider in SAP-oplossingen geworden. Keer op keer vertrouwen onze klanten ons hun technologie en processen toe. We trekken het liefst jarenlang samen op, want zo ontstaat de meest efficiënte samenwerking.

Door meer dan 25 jaar ervaring weten we inmiddels hoe we SAP strategisch inzetten voor procesoptimalisatie en het verbeteren van toekomstige resultaten. Deze ervaring nemen we graag mee in jouw projecten.

We voegen waarde toe aan software en daarom zijn we liefst niet alleen softwareleverancier, maar ook partner. We blijven graag op de hoogte van wat er binnen jouw organisatie speelt en wat je (nieuwe) uitdagingen zijn.

De wereld een beetje
mooier maken

Ideo biedt medewerkers de mogelijkheid iets te betekenen voor de maatschappij, door jezelf vrijwillig in te zetten voor een goed doel, als team of individu. Dit doen we door geld in te zamelen of te werken voor deze doelen. Zo kunnen we samen de wereld mooier maken en ook buiten Ideo om mensen laten groeien in hun omgeving.

Aan de slag voor
Gered Gereedschap

Goed gereedschap is de basis voor service en onderhoud. Gered Gereedschap zet zich daarom met hart en ziel in voor een zelfstandig bestaan voor vaklieden in Afrika. Dit doel raakt ons en daarom zetten we ons hier graag voor in.

 

 

 

Stel jouw vraag aan onze expert

 • Direct advies over jouw uitdaging
 • Onderdeel van award-winning team
 • Team met meer dan 25 jaar ervaring

 • Bel met Erwin
  +31 (0)6 52 75 30 69
  Of vul ons contactformulier in!