Menu

Tastbare oplossingen, samen vooruit

Al onze collega’s hebben de wil om u als klant te helpen. Wij leveren u daarom liever een oplossing waar u wat aan heeft, dan louter de techniek. Dat lukt alleen als we naar u luisteren. En durven door te vragen. We schromen niet om met oplossingen te komen waar u niet direct om heeft gevraagd.

Om onze beloftes waar te kunnen maken gebruiken we SAP-producten en SAP complementaire producten. Alle diensten en producten die Ideo levert zijn gericht op service- en onderhoudsprocessen; met de focus op Planning, Mobility, Document Management en GIS. Daar waar standaard SAP niet aansluit heeft Ideo zelf producten en templates in SAP ontwikkeld. Want als marktleider en SAP Gold Partner hebben we nogal een naam hoog te houden.

Ontmoet het team
Ideo MT: John van Rooij - Martin Maurer - Patrick van de Kamp

Zekerheid en ontzorgen

Wij vinden zekerheid in de producten van SAP. U vindt zekerheid in de businesscases die we vooraf altijd maken; Wat gebeurt er als we niets doen? Wat gebeurt er als we wel wat doen? We komen snel tot de kern, zodat we concrete stappen kunnen zetten. Achteraf toetsen we de doelstellingen. Om de kans op succes te verhogen leveren we naast de producten ook de naadloze integratie en de juiste begeleiding naar uw medewerkers bij de gehele implementatie. Proces en mens komen in lijn; de gekozen oplossing wordt gedragen door de mensen die ermee moeten werken. Ideo ontzorgt tijdens het gehele traject.

We zijn trots als we wederom de afgesproken doelstellingen hebben behaald. De resultaten delen we binnen het team. Zodat ook nieuwe klanten hier weer van kunnen profiteren.

Onze klanten waarderen onze pragmatische aanpak, het persoonlijke contact en het snel kunnen schakelen. We komen snel tot de kern, zodat we ook snel stappen kunnen zetten.

Consultancy

Voor een snelle en succesvolle implementatie bieden we Consultancy & Support. Onze consultants beheersen het gehele palet van projectmatig werken; van bedrijfseconomische adviezen tot en met het programmeren van specifiek maatwerk voor de uitbreiding van standaard SAP.

Wij leveren altijd de afgesproken resultaten, bieden een naadloze integratie van de producten en kennisoverdracht naar uw medewerkers.

IT kosten beheersing is belangrijk, maar het creëren van meer business waarde door de inzet van een gestroomlijnder proces, zorgt dat onze klanten hun concurrentie positie kunnen behouden of verbeteren. Ideo hanteert het ‘meer met minder’ adagium. Maximale waarde creëren met de standaardisatie van processen, gebruikmakend van de best practices binnen SAP en de branche. Dit met een focus op het betrekken van de Business met IT, om tot een eenvoudige, snel te accepteren oplossing te komen. Onze ervaring en innovatiekracht zorgen voor lage project risico’s, snelle implementaties en maximale acceptatie bij de Business.

Martin Maurer – Oprichter & directeur Ideo

Service Management

Klanten verwachten een steeds hoger service level van organisaties. Overtref hun verwachtingen door de inzet van SAP Service Management.

Meer info

Asset Management

Uw assets kunnen negatieve invloed hebben op risico’s en rentabiliteit. Behaal maximaal rendement op bedrijfsmiddelen met SAP Enterprise Asset Management (EAM).

Meer info

Business Consultancy

Onze Business Consultants zetten zich in voor verbeter- en veranderprojecten binnen uw organisatie. Wij hebben gefundeerde proceskennis van service en asset management om uw organisatie te adviseren, ondersteunen en begeleiden.

Meer info

Planning

U wilt de effectiviteit van uw medewerkers en de (interne) klanttevredenheid verhogen? Maak de juiste keuzes dankzij direct inzicht van alle relevante gegevens in het planbord.

Meer info

Mobility

Ook onderweg beschikking over informatie en processen? Altijd en overal veilig toegang met SAP Mobility.

Meer info

Document Management

Met de verschillende document oplossingen van Ideo kun u uw bedrijfsprocessen naadloos integreren met de relevante documenten en tekeningen.

Meer info

Expertise en werkwijze

Voordat we beginnen creëren we eerst een businesscase, waar ook een kosten/baten analyse in gemaakt wordt. Als de kosten in kaart gebracht zijn, maken we een blauwdruk zodat iedereen weet wat er staat te gebeuren en om te bepalen of we niets over het hoofd zien. Als iedereen hiermee akkoord is, worden de definitieve kosten bepaald.

Dan start de daadwerkelijke realisatie, de voorbereiding en het trainen van het personeel en testen. Na de definitieve Go Live biedt Ideo Consultancy & Support. Ideo heeft voor meerdere branches unieke SAP oplossingen ontwikkeld. Onder andere voor:

  • Woningcorporaties
  • Zorg
  • Utilities
  • Bouw & Infra

Een verbinding tussen Business en IT

Business en IT heeft ieder zijn eigen doelen en belangen. Soms worden hierdoor de algehele doelstellingen van het bedrijf uit het oog verloren. Een samenwerking tussen Business en IT is noodzakelijk om innovaties door te voeren, en dus belangrijk voor de continuïteit van uw bedrijf. Dit gaat niet zomaar, daarvoor is een cultuuromslag noodzakelijk. Dit kan door de juiste instrumenten toe te passen. De Business Consultants van Ideo kunnen u hierin ondersteunen door onder andere Lean filosofie toe te passen.

Lees ons blog!

Lees ons blog om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen. Geregeld plaatsen wij interessante artikelen over het verbeteren van uw Service- en Onderhoudsprocessen!

Bied persoonlijke klantenservice met SAP Service Cloud

Incidenten rapporteren in SAP EHS

Nog betere procesondersteuning met XFT!

Of bekijk al onze blogs en nieuws


Wat anderen over Ideo zeggen

Nieuwsgierig en wil je meer weten?

Wij ontmoeten je graag om over je carrièremogelijkheden bij Ideo te praten. Wellicht staat er nu geen aansluitende vacature bij, maar alsnog komen we graag met je in contact. We zijn namelijk altijd op zoek naar nieuwe toppers.

Laat je gegevens hier achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op. Wij ontmoeten je graag!