Gespecialiseerd SAP Service & Onderhoud in de Procesindustrie

Je assets moeten continu wijzigende eisen van je klanten opvangen. Je wilt je daarnaast onderscheiden door sneller en beter in te spelen op de markt, maar ook op prijsontwikkelingen en situaties zoals crisissen of oorlogen. Digitalisering is daarom noodzakelijk en data is daarin je sleutel tot succes.

Uitdagingen
in deze branche

Kwaliteitscontroles

De druk op kwaliteit is hoog en veilig monitoren en analyseren is een arbeidsintensief proces. Simpele herhalingstaken hoeven niet meer altijd door je medewerkers uitgevoerd te worden.

Data gedreven onderhoud

Je hebt inzicht in historische data nodig om machines optimaal te laten presteren en niet te laten uitvallen. Verzamel data fysiek of verbind gegevens op een minder arbeidsintensieve manier via integraties of IoT.

Minder intensieve
inspecties

Inzicht in je assets is nodig tijdens iedere stap. Ook zijn controlemomenten op assets en het eindproduct nodig om te blijven scoren en uitval te voorkomen. Zet nieuwe technieken zoals AR en IoT in en maak arbeidsinspecties minder intensief. 

Het succesvol toepassen van nieuwe technologieën vereist wel een langetermijnfocus en kennis van de markt. Ook heeft de supply chain-sector te maken met recente grondstofcrisissen, oorlogen en de continue druk op prestatie. Lange levertijden, manco’s en het gebrek aan informatie kwamen bij organisaties en consumenten hard aan. Ook speelt het tekort aan technisch personeel een rol in de procesindustrie.

Zij gingen je al voor

Optimaliseer vandaag, voor succes morgen

Als je processen wilt optimaliseren, is een pragmatische aanpak nodig. Onze mensen verbeteren je processen en maken ze wendbaar voor de toekomst. Door 25 jaar ervaring in de procesindustrie, weten we ondertussen hoe je toekomstbestendig optimaliseert.

  Uitgelichte oplossingen
  voor deze branche

  SAP Asset Performance Management (SAP APM)

  Deze oplossing helpt organisaties in de procesindustrie bij het in kaart brengen van risico’s van assets. Groei met een onderhoudsstrategie als FMEA of RCM door naar voorspellend onderhoud en langetermijninzichten. 

   SAP Service & Asset Manager (SSAM)

   Door deze oplossing handel je service- en onderhoudsopdrachten gemakkelijker af. De app, die ook offline werkt, biedt je medewerkers overzichtelijk alle relevante informatie voor uitvoering en terugmelding. Je medewerkers zijn daardoor beter in staat de levensduur van de asset te verhogen en de klantbeleving te optimaliseren.

    Stel jouw vraag aan onze experts

    Neem contact op met onze mensen. Zij verbeteren en optimaliseren je service & asset management-processen graag.