Servicegerichte SAP Service- & Onderhoudsoplossingen

Je experts met specialistische service- en onderhoudskennis moeten goed gefaciliteerd en tijd- en kostenefficiënt hun werk kunnen doen. De first-time fix rate moet zo hoog mogelijk zijn en de stappen vóór de uitvoering zijn erg belangrijk.

Uitdagingen
in deze sector

Communicatie is de sleutel tot succes

Je moet je klus goed voorbereiden en in nauw overleg met stakeholders plannen. Je kunt hierin geen details over het hoofd zien. De communicatie met je technici is daarom de sleutel tot succes.

Datagedreven

Communiceer snel en efficiënt door het continu ophalen van data en in verbinding blijven met je mensen. Stuur mensen en machines optimaler aan en verbeter de prestatie door uitgebreide dataverzamelings- en analysemethoden.

Kostenbesparing
en tijdswinst

Je moet daarom alle benodigde informatie goed en overzichtelijk beschikbaar stellen. Daarnaast willen ook de organisaties waar je technici over de vloer komen snel kunnen schakelen en op de hoogte zijn van je planning en werkzaamheden. 

Zet daarom een servicemanagementoplossing in die leidt tot kostenbesparing en (tijd)winst. Daarvoor is wel een langetermijnfocus en kennis van de markt nodig. Ook speelt het tekort aan technisch personeel een belangrijke rol, net als veel andere uitdagingen die in de service-branche op je pad komen.

Zij gingen je al voor

Quickscan

Tijdens de Quickscan brengen we je huidige processen en toekomstige behoeftes in kaart. Zo krijg je snel inzicht in pijnpunten en verbetermogelijkheden.

  Uitgelichte oplossingen
  voor deze branche

  SAP S/4 Service

  Deze oplossing helpt organisaties bij het beheren van klantrelaties en alle stappen van het servicemanagementproces. De oplossing ondersteunt het opzetten en uitvoeren van functies en processen voor presales, serviceordermanagement en klantinteracties.

   SAP Field Service Management (SAP FSM)

   Deze cloud ondersteunt het volledige serviceproces: van klantcontact tot en met de afhandeling van service- en onderhoudsopdrachten in het veld. Met het planbord en de mobiele app van SAP FSM verhoog je de efficiëntie, deel je relevante informatie met de monteur en verbeter je de klantbeleving.

    Stel jouw vraag aan onze expert

    Neem contact op met onze mensen. Zij verbeteren en optimaliseren je service & asset management-processen graag.