SAP Mobility

Door de toenemende krapte op de arbeidsmarkt en de noodzaak meer datagedreven besluiten te nemen, is mobility belangrijker dan ooit.

 

Uitdagingen

De monteur is je visitekaartje en technisch specialist. Als je tijd en kennis efficiënt wilt inzetten, moet je optimale ondersteuning bieden. De kracht van een mobiel product gaat verder dan alleen het faciliteren van de monteur. Ook ga je uitdagingen aan als duurzaamheid, compliance, vergrijzing en operational excellence.

Efficiënt omgaan met technici

Rust technici uit met een mobiele oplossing en maak gemakkelijk efficiëntieslagen. Stroomlijn processen, kort onboardingstijd in en vergroot de flexibiliteit van je poule.

Datagedreven

Rust je monteur uit met de juiste tooling voor structurele data-optimalisatie voor, tijdens en na het bezoek. Door datagedreven te werken krijg je snel meer inzicht en voer je gemakkelijker verbeteringen door.

SAP Mobility oplossingen

Door het inzetten van mobiele oplossingen, zet je ook de stap naar andere innovaties als AR en remote support gemakkelijker. Bovendien verbeter je door innovaties je werkgeversimago.

SAP Field Service Management (SAP FSM)

De oplossing SAP Field Service Management (FSM) richt zich op je hele serviceproces: van klantcontact tot de afhandeling van service- en onderhoudsopdrachten in het veld. Verhoog efficiëntie, ondersteun je monteur maximaal en ga voor optimale klantbeleving.

Lees meer

SAP Service & Asset Manager (SSAM)

Door de app SAP Service & Asset Manager (SSAM), handel je makkelijker service- en onderhoudsopdrachten af. De app, die ook offline werkt, biedt je medewerkers overzichtelijk alle relevante informatie voor uitvoering en terugmelding.

Lees meer

SAP Fiori

Het nieuwe jasje van SAP, Fiori, past bij de nieuwste technologieën en verwachtingen van medewerkers en klanten. Door SAP Fiori geven we je processen gebruiksvriendelijker weer in apps, zoals je medewerkers dat vandaag de dag verwachten.

Lees meer