SAP S/4HANA Asset Management for Resource Scheduling (SAP RSH)

Efficiënt plannen is voor onderhoudsbedrijven essentieel. Het draait daarin allemaal om de optimale balans tussen personeelsinzet en het draaien van productie. Een visuele weergave van de workload is onmisbaar.

Voordelen
van deze oplossing

Integratie met het werkorderproces

In de planningstool komt alle informatie samen. Krijg bijvoorbeeld inzicht in een sneller afgeronde order en stuur je monteur meteen door naar een spoedopdracht.

Ondersteun de planner maximaal

SAP RSH simuleert de workload. Maak meerdere varianten van de planning aan en deel deze met collega’s.

Deze oplossing laat deze medewerkers groeien

Planners

Teamleiders

Werkvoorbereiders

Monitor workload
middellange termijn

De oplossing SAP S/4HANA Asset Management for Resource Scheduling (RSH), is gericht op het monitoren van de workload op middellange termijn. Je kunt hierin meerdere roostervarianten aanmaken op werkplek-en assetniveau en krijgt snel inzicht in knelpunten.

Aanvullende informatie over SAP RSH

Met SAP S/4HANA is voor MRS gebruikers de nieuwe RSH functionaliteit beschikbaar

Gerelateerde producten

SAP S/4HANA

SAP S/4HANA is het nieuwste platform van SAP, dat zich bewezen heeft als kickstarter voor innovatie. Als je wilt transformeren naar een intelligent bedrijf dat de concurrentie voorblijft, is migreren naar deze oplossing een belangrijke stap.

SAP Multi Resource Scheduling (SAP MRS)

De oplossing SAP Multi Resource Scheduling (MRS) is een klassiek planbord waarmee je werkzaamheden rondom personeel en materialen inplant voor de korte termijn.

SAP Field Service Management (SAP FSM)

De oplossing SAP Field Service Management (FSM) richt zich op je hele serviceproces: van klantcontact tot de afhandeling van service- en onderhoudsopdrachten in het veld. Verhoog efficiëntie, ondersteun je monteur maximaal en ga voor optimale klantbeleving.

Stel jouw vraag aan onze expert

Neem contact op met onze mensen. Zij verbeteren en optimaliseren je service & asset management-processen graag.