SAP S/4HANA

SAP S/4HANA is het nieuwste platform van SAP, dat zich bewezen heeft als kickstarter voor innovatie. Als je wilt transformeren naar een intelligent bedrijf dat de concurrentie voorblijft, is migreren naar deze oplossing een belangrijke stap.

Voordelen
van deze oplossing

Blijf de concurrentie voor

Transformeer tot een intelligent bedrijf en blijf de concurrentie voor.

Verbeterde gebruikerservaring

Bied een verbeterde gebruikerservaring door de gepersonaliseerde en intuïtieve gebruikersinterface op basis van SAP Fiori.

Standaard-functionaliteiten

Maak gebruik van meer standaardfunctionaliteiten dan in SAP ECC. Bij migratie naar S/4HANA is daardoor minder maatwerk nodig.

Deze oplossing laat deze medewerkers groeien

IT-managers

Maintenance managers

Plant managers

Nieuwe generatie ERP

Deze nieuwste generatie ERP-oplossing, is gebaseerd op een versimpeld datamodel en draait op een snelle in-memory database. De oplossing heeft een gepersonaliseerde, intuïtieve gebruikersinterface op basis van SAP Fiori. Daardoor verbeter je de gebruikerservaring.

Omdat S/4HANA meer standaardfuncties biedt, is minder maatwerk nodig. Door de uniformiteit past deze daarom goed binnen de SAP Activa-aanpak.

Overstappen naar S/4HANA

Wil je weten waarom Service & Asset management cruciaal is in de S/4-transitie en waarom je de juiste expert erbij moet betrekken?

Het overstappen naar SAP S/4HANA is een belangrijke stap vooruit voor je organisatie. Het is essentieel om niet alleen te focussen op de technische aspecten van de migratie, maar ook op de impact ervan op je Service en Asset Management-processen. Onze experts helpen je om deze overgang soepel te laten verlopen en ervoor te zorgen dat eerdere investeringen in mensen en IT veiliggesteld worden.

Bekijk onze aanpak in de S/4-transitie, onze experts staan voor je klaar om je verder te helpen:

  • 25+ jaar bewezen succes
  • Expertise in complete transformaties
  • Samenwerking met je huidige SAP Partners

Aanvullende informatie over SAP S/4HANA

Keep the Core Clean met SAP BTP

SAP S/4HANA Service Management: Van service aanvraag naar service order

Asset Management in SAP S/4HANA

Gerelateerde producten

SAP Business Technology Platform (SAP BTP)

Met het SAP Business Technology platform, verbinden onze mensen al je (SAP-)applicaties binnen je IT-landschap. We optimaliseren en personaliseren je SAP-applicaties door middel van integraties en connecties met andere systemen, uitbreidingen op bestaande functionaliteiten en op maat gemaakte applicaties.

SAP S/4HANA Asset Management for Resource Scheduling (SAP RSH)

Efficiënt plannen is voor onderhoudsbedrijven essentieel. Het draait daarin allemaal om de optimale balans tussen personeelsinzet en het draaien van productie. Een visuele weergave van de workload is onmisbaar.

SAP Service & Asset Manager (SSAM)

Door de app SAP Service & Asset Manager (SSAM), handel je makkelijker service- en onderhoudsopdrachten af. De app, die ook offline werkt, biedt je medewerkers overzichtelijk alle relevante informatie voor uitvoering en terugmelding.

SAP Asset Performance Management (SAP APM)

Met de oplossing SAP Asset Performance Management, breng je de juiste balans tussen de prestaties, kosten en risico’s van je assets in kaart. Bewaak de gezondheid van je assets door IoT-data en krijg meer voorspellend inzicht door het inzetten van AI-technieken. De oplossing integreert optimaal met je EAM-systeem.

Stel jouw vraag aan onze expert

Neem contact op met onze mensen. Zij verbeteren en optimaliseren je service & asset management-processen graag.