SAP Business Technology Platform (SAP BTP)

Met het SAP Business Technology Platform, verbinden onze mensen al je (SAP-)applicaties binnen je IT-landschap. We optimaliseren en personaliseren je SAP-applicaties door middel van integraties en connecties met andere systemen, uitbreidingen op bestaande functionaliteiten en op maat gemaakte applicaties.

Voordelen
van deze oplossing

Snel de juiste business-content

Onze mensen bouwen bovenop het SAP BTP uitbreidingen op de standaard, nieuwe applicaties en integratiecontent.

Flexibiliteit met Pay-As-You-Go

Betaal alleen voor specifieke services en tools die je nodig hebt op het moment dat je het nodig hebt. Innoveer met minimale kosten en risico’s.

Automatiseer handmatige taken

Door AI brengen we extra kennis in je proces, bijvoorbeeld voor het automatiseren van handmatige taken.

Onderdeel van het platform

Integration Suite

Extension Suite

SAP Fiori

One single source of truth

Door elke stap uit elk systeem te integreren, creëren we een gestroomlijnd proces met ‘one single source of truth’. We zorgen voor een consistente digitale gebruikerservaring voor SAP en op maat gemaakte applicaties. Zo maak je betere beslissingen op basis van relevante informatie. Ook kun je de impact van verschillende scenario’s voorspellen en innoveren. 

Het SAP BTP heeft een multi-cloudstrategie. Draai het systeem gemakkelijk en snel op je eigen cloudprovider(s) zoals Microsoft (Azure), Amazon (AWS) of Google (GCP).

Aanvullende informatie over SAP BTP

Keep the Core Clean met SAP BTP

SAP Build Portfolio

Gerelateerde producten

SAP Integration Suite

Met de oplossing SAP BTP Integration Suite integreren we jouw SAP-processen efficiënt met andere SAP-applicaties en externe applicaties. Uitwisseling van informatie is cruciaal binnen het stroomlijnen van processen of oplossen van problemen. De systemen die je wilt integreren kunnen cloud-applicaties zijn, maar ook ‘On Premise’.

SAP Extension Suite

De SAP BTP Extension Suite is het middel voor het toepassen van upgrade-proof innovaties voor de toekomst. De oplossing koppelt de uitbreidingen los van de standaard SAP-backend/codestack, waardoor deze het upgradeproces niet beïnvloedt. Zo kun je altijd blijven upgraden naar de nieuwste versie en houd je je core schoon.

SAP Analytics Cloud (SAC)

Bereid je organisatie voor op veranderingen in de toekomst. Stuur en optimaliseer je processen en zet data om in informatie én actie.

SAP Fiori

Het nieuwe jasje van SAP, Fiori, past bij de nieuwste technologieën en verwachtingen van medewerkers en klanten. Door SAP Fiori geven we je processen gebruiksvriendelijker weer in apps, zoals je medewerkers dat vandaag de dag verwachten.

Stel jouw vraag aan onze expert

Neem contact op met onze mensen. Zij verbeteren en optimaliseren je service & asset management-processen graag.