SAP Analytics Cloud (SAC)

Bereid je organisatie voor op veranderingen in de toekomst. Stuur en optimaliseer je processen en zet data om in informatie én actie.

Voordelen
van deze oplossing

Integratie

Bespaar tijd en maak minder fouten. Stem planning, analyse en uitvoering optimaal op elkaar af.

Cloud-SaaS-oplossing

Dit is een cloud-software-as-a-service-oplossing. Profiteer elk kwartaal van nieuwe functies.

Schaalbaar

De software is schaalbaar. Visualiseer en analyseer eerst je data en zet later meer uitgebreide functies als planning en voorspelling in.

Deze oplossing laat deze medewerkers groeien

Data-analisten

Servicemanager

Maintenance & Reliability Engineers

Teamleiders

Asset-eigenaren

Waardevolle inzichten met actuele data

SAP Analytics Cloud combineert planning, geavanceerde analyses, visualisaties, rapportage en samenwerking. De oplossing brengt data uit verschillende bronnen bij elkaar, die je vervolgens omzet tot waardevolle overzichten, dashboards en acties.

Door de beschikbaarheid van al deze relevante data, neem je samen betere en meer weloverwogen beslissingen die leiden tot betere resultaten. De SAP Analytics Cloud heeft een overzichtelijke gebruikersinterface.

Extra informatie over SAP Analytics Cloud

Functionaliteiten SAP Analytics Cloud

Gerelateerde producten

SAP Asset Performance Management (SAP APM)

Met de oplossing SAP Asset Performance Management, breng je de juiste balans tussen de prestaties, kosten en risico’s van je assets in kaart. Bewaak de gezondheid van je assets door IoT-data en krijg meer voorspellend inzicht door het inzetten van AI-technieken. De oplossing integreert optimaal met je EAM-systeem.

SAP S/4HANA

SAP S/4HANA is het nieuwste platform van SAP, dat zich bewezen heeft als kickstarter voor innovatie. Als je wilt transformeren naar een intelligent bedrijf dat de concurrentie voorblijft, is migreren naar deze oplossing een belangrijke stap.

SAP Service Cloud

Bied snelle, persoonlijke klantenservice en vergroot de efficiëntie van je serviceorganisatie. De oplossing SAP Service Cloud verbindt klantcontacten vanuit verschillende kanalen. Zo creëer je een consistente service-ervaring via elk contactkanaal, waardoor je optimale klanttevredenheid nastreeft.

SAP Enterprise Asset Management (SAP EAM)

Met SAP Enterprise Asset Management (EAM) beheer en onderhoud je fysieke assets tijdens de hele levenscyclus. Ook ondersteunt het platform je bij planning, installatie en onderhoud van je assets.

Stel jouw vraag aan onze expert

Neem contact op met onze mensen. Zij verbeteren en optimaliseren je service & asset management-processen graag.