Betrouwbare SAP Service & Onderhoud voor Utilities

Door de overgang naar meer duurzame energievormen, ontstaat er druk op het traditionele bedrijfsproces. Als je te maken hebt met een verouderde productie en infrastructuur, zijn innovaties noodzakelijk voor transformatie.

Uitdagingen
in deze branche

Datagedreven onderhoud

Overzichtelijke, complete data is nodig om snel of zelfs geautomatiseerd besluiten te nemen. Denk aan welke assets een risico vormen, wanneer je gaat onderhouden of vervangen en welke monteur de juiste spullen bij zich heeft om een klus te klaren.

Transformerend businessmodel

De traditionele modellen van energie- en utilitybedrijven gaan op de schop. Door veranderingen ben je veel tijd kwijt met secundaire en organisatorische (rand)zaken. Wij helpen je met (hernieuwde) focus en innovatie.

Focus, kennis en jarenlange ervaring
in de sector

Je moet kosten- en kennisefficiënt blijven en de inzet van mens en materialen goed afwegen. Ook speelt de schaarste aan technisch personeel een rol. Het is steeds belangrijker dat onderhoud en service minder ad hoc uitgevoerd worden en dat je een onderbouwde strategie voert, waarin langetermijnvoorspellingen centraal staan. Daarvoor is focus, kennis en jarenlange ervaring binnen je sector nodig.

Zij gingen je al voor

Optimaliseer vandaag, voor succes morgen

Als je processen wilt optimaliseren, is een pragmatische aanpak nodig. Onze mensen verbeteren je processen en maken ze wendbaar voor de toekomst. Door 25 jaar ervaring in de utilities sector, weten we ondertussen hoe je toekomstbestendig optimaliseert.

  Uitgelichte oplossingen
  voor deze branche

  SAP Asset Performance Management (APM)

  Deze oplossing helpt utilities bij het in kaart brengen van risico’s van assets. Groei met een onderhoudsstrategie als FMEA of RCM door naar voorspellend onderhoud en langetermijninzichten.

   SAP Service & Asset Manager (SSAM)

   Alleen repareren draagt niet genoeg bij aan transformatie en verduurzaming. Voor het optimaliseren van de digital twin zijn voorbereidingsstappen nodig, net zoals betere data. Zo kun je langetermijnplanningen maken. Deze oplossing biedt uitkomst door geautomatiseerde inspectie-, service- en onderhoudsprocessen met verschillende mobiele persona’s.

    Stel jouw vraag aan onze expert

    Neem contact op met onze mensen. Zij verbeteren en optimaliseren je service & asset management-processen graag.