SAP Asset Performance Management (SAP APM)

Met de oplossing SAP Asset Performance Management, breng je de juiste balans tussen de prestaties, kosten en risico’s van je assets in kaart. Bewaak de gezondheid van je assets door IoT-data en krijg meer voorspellend inzicht door het inzetten van AI-technieken.

Voordelen
van deze oplossing

End-to-end oplossing

Verhoog asset-betrouwbaarheid en -beschikbaarheid en verlaag onderhoudskosten. Laat APM-functies van je assets samenwerken met je EAM-processen.

One Domain Model

De oplossing integreert volledig met je EAM-systeem op basis van het SAP One Domain Model. Hanteer een duidelijke definitie voor al je systemen.

Altijd up-to-date

Door de Cloud Foundry Business Technology Platform (BTP)-omgeving, beschik je altijd over de laatste versie met de nieuwste functionaliteiten.

Deze oplossing laat deze medewerkers groeien

Maintenance Engineers

Reliability Engineers

Plant Managers

Asset Eigenaren

Snel van start met onze Solution Package

Met onze ASPM Solution Package, zet je samen met onze mensen al snel een eerste stap naar de juiste onderhoudsstrategie. Een Risk & Criticality-assessment helpt bij het bepalen van de meest kritische assets. Daarna voeren we een RCM- of FMEA-analyse uit. Voor specifieke statische assets passen we de Risk Based Inspections (RBI)-methode toe.

  • Snel
  • Laag risico
  • Vaste prijs
  • Schaalbaar
  • Eenvoudig

Doel was niet alleen de vervanging van het oude pakket maar vooral ook de weg naar betere voorspelbaarheid tegen zo laag mogelijke kosten.

Twence

Aanvullende informatie
over SAP APM

Intelligent assetmanagement in 5 stappen

Predictief onderhoud: Wat is dat?

Nieuwe APM-functionaliteiten in 2023

Gerelateerde producten

SAP Intelligent Asset Management (SAP IAM)

Door de oplossing SAP Intelligent Asset Management (SAP IAM), werk je slimmer en beter aan onderhoud. Volg assets real-time (digital twin) en verbeter je je onderhoudsstrategie doorlopend.

SAP S/4HANA

SAP S/4HANA is het nieuwste platform van SAP, dat zich bewezen heeft als kickstarter voor innovatie. Als je wilt transformeren naar een intelligent bedrijf dat de concurrentie voorblijft, is migreren naar deze oplossing een belangrijke stap.

SAP Analytics Cloud (SAC)

Bereid je organisatie voor op veranderingen in de toekomst. Stuur en optimaliseer je processen en zet data om in informatie én actie.

SAP Plant Maintenance (SAP PM)

Binnen de lifecycle van een asset is onderhoud een belangrijke fase, die veel tijd in beslag neemt. Beheer deze fase gemakkelijker met SAP Plant Maintenance (PM).

Stel jouw vraag aan onze expert

Neem contact op met onze mensen. Zij verbeteren en optimaliseren je service & asset management-processen graag.