SAP Intelligent Asset Management (SAP IAM)

Door de oplossing SAP Intelligent Asset Management (SAP IAM), werk je slimmer en beter aan onderhoud. Volg assets real-time (digital twin) en verbeter je je onderhoudsstrategie doorlopend.

Voordelen
van deze oplossing

Asset-informatie uit de hele keten

Realiseer een 360°-overzicht van je assets. Breng data uit de levenscyclus van een asset samen via verschillende partners.

Het juiste onderhoud op het juiste moment

Verzamel continu asset-informatie en bepaal op basis daarvan de juiste assetstrategie voor je organisatie. Zo verbeter je onderhoud doorlopend.

Optimale samenwerking binnen je supply chain

Krijg altijd inzicht in de prestatie van de asset en profiteer van de digital twin. Realiseer een optimale samenwerking binnen de supply chain.

Deze oplossing laat deze medewerkers groeien

Asset Owners

Maintenance Managers

Reliability Managers

Maintenance Engineers

Breng data samen

Een asset doorloopt in het design-to-operate-proces verschillende fases als ontwerp, productie, installatie, ingebruikneming en ontmantelingen. Met deze oplossing breng je data van meerdere partners samen en realiseer je een actueel totaaloverzicht.

Op basis daarvan bepaal je de juiste assetstrategie voor je organisatie, waarin je de maximale gezondheid en prestaties van assets stimuleert. Zo draagt de oplossing bij aan een optimale samenwerking binnen je supply chain.

De oplossing is onderdeel van SAP Enterprise Asset Management (EAM).

Aanvullende informatie
over SAP IAM

Intelligent assetmanagement in 5 stappen

Intelligent Asset Management voor lagere kosten

Slimme inspecties met Intelligent Asset Management

Gerelateerde producten

SAP Asset Performance Management (SAP APM)

Met de oplossing SAP Asset Performance Management, breng je de juiste balans tussen de prestaties, kosten en risico’s van je assets in kaart. Bewaak de gezondheid van je assets door IoT-data en krijg meer voorspellend inzicht door het inzetten van AI-technieken. De oplossing integreert optimaal met je EAM-systeem.

SAP Service & Asset Manager (SSAM)

Door de app SAP Service & Asset Manager (SSAM), handel je makkelijker service- en onderhoudsopdrachten af. De app, die ook offline werkt, biedt je medewerkers overzichtelijk alle relevante informatie voor uitvoering en terugmelding.

SAP Plant Maintenance (SAP PM)

Binnen de lifecycle van een asset is onderhoud een belangrijke fase, die veel tijd in beslag neemt. Beheer deze fase gemakkelijker met SAP Plant Maintenance (PM).

Stel jouw vraag aan onze expert

Neem contact op met onze mensen. Zij verbeteren en optimaliseren je service & asset management-processen graag.