SAP Fiori

Het nieuwe jasje van SAP, Fiori, past bij de nieuwste technologieën en verwachtingen van medewerkers en klanten. Door SAP Fiori geven we je processen gebruiksvriendelijker weer in apps, zoals je medewerkers dat vandaag de dag verwachten.

Voordelen
van deze oplossing

Eén interface

Alle SAP Fiori-applicaties worden ontwikkeld met schaalbare schermen. Daardoor zijn ze op elk apparaat en met elk besturingssysteem te gebruiken.

Aanpasbaar en uitbreidbaar

SAP biedt de mogelijkheid standaard Fiori-applicaties aan te passen. Zo kunnen we extra velden toevoegen of extra controles inbouwen.

Snelle ontwikkelingsmogelijkheden

SAP levert bouwstenen voor het maken van eigen applicaties via low-code tools. Wij helpen je zo snel op weg met een applicatie die voldoet aan al je wensen.

Deze oplossing laat deze medewerkers groeien

Service- en Maintenance Managers

Planners

Werkvoorbereiders

Service- en onderhoudsmonteurs

Inspecteurs

Verbeterde gebruikerservaring voor werknemer en klant

Door de intuïtieve look & feel, voeren jij en collega’s efficiënter werkzaamheden uit. Daardoor profiteer je van meer productiviteit en ook verbetert het de gebruikerservaring van werknemers en klanten die met de applicatie werken.

Onze mensen kunnen standaard SAP Fiori-apps implementeren of deze aanpassen naar je wensen. Als er geen standaard app beschikbaar is of als de standaard niet voldoet, ontwikkelen we zelf een app. Door schaalbare schermen gebruik je de applicaties op al je schermen en apparaten.

Aanvullende informatie over SAP Fiori

Fiori: My Timesheet App voor uren boeken in SAP (CATS)

Fiori App voor Asset 360 Manager

Het Incident Management Proces: Uitgelegd in SAP Fiori

Gerelateerde product

SAP Extension Suite

De SAP BTP Extension Suite is het middel voor het toepassen van upgrade-proof innovaties voor de toekomst. De oplossing koppelt de uitbreidingen los van de standaard SAP-backend/codestack, waardoor deze het upgradeproces niet beïnvloedt. Zo kun je altijd blijven upgraden naar de nieuwste versie en houd je je core schoon.

Stel jouw vraag aan onze experts

Neem contact op met onze mensen. Zij verbeteren en optimaliseren je service & asset management-processen graag.