De ‘My Timesheet’ app is een Fiori app speciaal ontwikkeld voor het boeken van uren in SAP. Deze app is op te vragen via een smartphone, tablet of laptop en integreert met uw backend SAP ECC systeem. Fiori apps zijn responsive, wat wil zeggen dat de lay-out van de applicatie zich automatisch aanpast aan het gebruikte apparaat.

Hoe werkt het?

De My Timesheet app is intuïtief opgebouwd. In het startscherm zijn overzichtelijk één of meerdere dagen te selecteren waarvan de werknemer de uren wil beheren. Onder in het scherm wordt een overzicht getoond met daarin de hoeveelheid uren die zijn gemaakt, en de hoeveelheid uren die in deze periode contractueel zijn afgesproken. Daarnaast zijn ook de details van de boekingen te zien, alsmede de status van deze boekingen. Met de status wordt aangegeven of de boekingen al zijn vrijgegeven en goedgekeurd.

Impressie van de My Timesheet app met toelichting op verschillende schermonderdelen.

Impressie van de My Timesheet app met toelichting op verschillende schermonderdelen.

 

Kenmerken van de My Timesheet app

  • Bekijk details van je wekelijkse tijdsboekingen in een oogopslag.
  • Verwijder of geef je boekingen vrij met één klik op de knop.
  • Creëer in een enkele stap tijdsregistraties voor één dag, of voor meerdere dagen tegelijk.
  • Optie om bestaande tijdsregistraties na te kijken en aan te passen.
  • Optie om bestaande tijdsregistraties te kopiëren, om snel een frequent terugkerende boekingen in te voeren.

Optie om een frequent terugkerende tijdsregistratie toe te voegen aan favorieten. Zo kun je de volgende keer eenvoudig deze boeking nog een keer invoeren met zeer beperkte invoer. Deze favorieten zijn ook los te beheren.

Favorietenlijst binnen de My Timesheet app

Favorietenlijst binnen de My Timesheet app

 

Meer weten?

Ben je geïnteresseerd in het gebruik van de SAP My Timesheet app (of een andere Fiori app) in jullie organisatie? Neem contact op met onze mensen. Wij vertellen je graag vrijblijvend over de mogelijkheden.