SAP Multi Resource Scheduling (SAP MRS)

Efficiënt plannen is voor onderhoudsbedrijven essentieel. Het draait daarin allemaal om de optimale balans tussen personeelsinzet en het draaien van productie. Een visuele weergave van de workload is onmisbaar.

Voordelen
van deze oplossing

Integratie met workorderproces

In de planningstool komt alle informatie samen. Krijg bijvoorbeeld inzicht in een sneller afgeronde order en stuur je monteur meteen door naar een spoedopdracht.

Optimale bezetting

Plan orders snel (opnieuw) in of annuleer ze. De functies kleuren en waarschuwingen helpen je met de optimale inzet van personeel.

Deze oplossing laat deze medewerkers groeien

Planners

Teamleiders

Werkvoorbereiders

Plan je personeel en materialen
op korte termijn

De oplossing SAP Multi Resource Scheduling (MRS) is een klassiek planbord waarmee je werkzaamheden rondom personeel en materialen inplant voor de korte termijn. Houd rekening met verlof, kwalificaties of andere relevante omstandigheden en bekijk de voortgang van ingeplande werkzaamheden.

Goede communicatie zorgde ervoor dat het project volgens planning, binnen budget en naar tevredenheid is afgerond.

Mammoet

Aanvullende informatie
over SAP MRS

Met SAP S/4HANA is voor MRS gebruikers de nieuwe RSH functionaliteit beschikbaar

Gerelateerde producten

SAP S/4HANA Asset Management for Resource Scheduling (SAP RSH)

Efficiënt plannen is voor onderhoudsbedrijven essentieel. Het draait daarin allemaal om de optimale balans tussen personeelsinzet en het draaien van productie. Een visuele weergave van de workload is onmisbaar.

SAP Field Service Management (SAP FSM)

De oplossing SAP Field Service Management (FSM) richt zich op je hele serviceproces: van klantcontact tot de afhandeling van service- en onderhoudsopdrachten in het veld. Verhoog efficiëntie, ondersteun je monteur maximaal en ga voor optimale klantbeleving.

SAP Plant Maintenance (SAP PM)

Binnen de lifecycle van een asset is onderhoud een belangrijke fase, die veel tijd in beslag neemt. Beheer deze fase gemakkelijker met SAP Plant Maintenance (PM).

Stel jouw vraag aan onze expert

Neem contact op met onze mensen. Zij verbeteren en optimaliseren je service & asset management-processen graag.