Service Management in SAP

Klantbeleving staat hoog op de agenda en dienstverlening is belangrijker dan ooit. Ook verwachten klanten dezelfde ervaring als in de consumentenwereld. Een professioneel, IT-gestuurd servicemanagementproces is daarom onmisbaar.

 

Uitdagingen in service management

Technisch personeel

Naast het tekort aan technisch personeel, krijg je ook te maken met vergrijzing. Door digitalisering onboard je sneller nieuw personeel en verbeter je je werkgeversimago. Verhoog door procesoptimalisatie ook de sleuteltijd en efficiëntie per technicus.

Servitization

Dienstverlening is een belangrijke tak van sport, die veel aandacht vraagt. Ga voor een IT-gestuurd servicemanagementproces en verkoop je dienstverlening beter.

SAP Service Management oplossingen

Er is een groot tekort aan technici. Hun tijd en kwaliteit moet daarom zo efficiënt en effectief mogelijk ingezet worden. Onze servicemanagement-oplossingen bieden uitkomst.

SAP Field Service Management (SAP FSM)

De oplossing SAP Field Service Management (FSM) richt zich op je hele serviceproces: van klantcontact tot de afhandeling van service- en onderhoudsopdrachten in het veld. Verhoog efficiëntie, ondersteun je monteur maximaal en ga voor optimale klantbeleving.

Lees meer

SAP S/4 Service

SAP S/4 Service is een nieuwe service-backend die je inzet voor alle stappen van je servicemanagementproces.

Lees meer

SAP Service & Asset Manager (SSAM)

Door de app SAP Service & Asset Manager (SSAM), handel je makkelijker service- en onderhoudsopdrachten af. De app, die ook offline werkt, biedt je medewerkers overzichtelijk alle relevante informatie voor uitvoering en terugmelding.

Lees meer