Succesvolle samenwerkingen, tevreden partners

We hebben altijd geloofd in onze mensen met kennis van techniek en optimalisatie van complexe processen. Dat is niet voor niets geweest, want we mogen inmiddels veel mooie succesverhalen vertellen. Benieuwd hoe we te werk gaan? Lees onze klantcases en krijg een beeld bij de impact die onze mensen en SAP-oplossingen maken op verschillende sectoren.

De experts van Ideo hebben samen met onze monteurs en IT-collega’s een succesvolle mobiele app gelanceerd.

Energiebedrijf Eneco zet met de SAP Service & Asset Manager (SSAM) verder in op de digitalisering van hun service- en onderhoudsproces. De implementatie van SSAM draagt bij aan de snelle professionalisering van het hele service- en onderhoudsproces.

Lees succesverhaal

Door het nieuwe werkorder management zijn de 180 monteurs veel effectiever en gaat de data kwaliteit omhoog.

Ideo implementeert een nieuw werkorder management systeem bij Vitens Netbeheer & Levering.

Lees succesverhaal

In nauwe samenwerking met ERIKS – zowel key users als IT – heeft Ideo in korte tijd ervoor gezorgd dat de SAP FSM implementatie soepel en succesvol is verlopen.

Met de inzet van het field service pakket SAP FSM is de planning voor de service werkzaamheden compleet en overzichtelijk geworden. Daarnaast hebben de monteurs met de mobiele app een tool in handen om hun werkzaamheden op eenvoudige wijze in te zien en te registreren.

Lees succesverhaal

Doel was niet alleen de vervanging van het oude pakket maar vooral ook de weg naar betere voorspelbaarheid tegen zo laag mogelijke kosten.

Om de vele installaties in top-conditie te houden streeft Twence al jaren naar voorspelbaar en beheersbaar preventief onderhoud. Een goede analyse vooraf van de potentiële risico’s vormt hiervoor de basis. Dat het oude RCMO-pakket vervangen moest worden was een goede aanleiding om samen met Ideo het proces opnieuw tegen het licht te houden.

Lees succesverhaal

Samen met de mobiele onderhoudsoplossing van Ideo Mobile Quality Management (MQM) is het mogelijk om mobiel gestructureerd inspecties af te handelen, onderhoudsgegevens in het veld te registreren en het digitaliseren van werkmappen in SAP.

Strukton Rail is de grootste full-service aanbieder voor spoorsystemen in Nederland. Daarnaast is Strukton Rail ook werkzaam in Europa, met vestigingen in België, Italië, Duitsland, Noorwegen en Zweden. Met grensverleggende oplossingen op het gebied van railinfrastructuur en rollend materieel zorgen zij voor een veilig en betrouwbaar spoorsysteem.

Lees succesverhaal

De geïmplementeerde oplossing is technisch, functioneel en qua architectuur zeer sterk, waardoor de eisen en wensen van Pidpa uitstekend ingevuld kunnen worden met deze bewezen oplossing.

Met het project ‘Mobiel Werken’ heeft Pidpa ervoor gezorgd dat haar buitendienst medewerkers van 3 verschillende afdelingen uitgerust zijn met één mobiele oplossing.

Lees succesverhaal

De hoogste standaarden op het gebied van veiligheid, betrouwbaarheid, efficiëntie en duurzaamheid bij het inplannen van hun medewerkers.

Nederlandse Gasunie vindt bij Ideo de ideale oplossing om de volgende stap te maken in efficiënte inzetplanning.

Lees succesverhaal

De inspecteurs kunnen met hun mobiele devices de inspectie werkzaamheden eenvoudiger uitvoeren en de opgehaalde inspectie gegevens direct terugsturen naar het SAP back-end systeem.

Invoering van papierloos inspectieproces bespaart Brabant Water 250.000 A4-tjes. Dit werd gerealiseerd met SAP MRS planbord en SAP mobile.

Lees succesverhaal

Facturen kunnen overal, eenvoudig en snel goedgekeurd worden.

Als marktleider in de semiconductor industrie, heeft ASML voor de verwerking van de binnenkomende facturen gekozen voor de XFT Invoice Manager oplossing. Na een eerdere succesvolle implementatie voor de vestiging in Wilton (US), is de oplossing in juni 2021 live gegaan voor de wereldwijde vestigingen van ASML.

Lees succesverhaal