Geld inzamelen voor Gered Gereedschap

Woensdagavond 3 mei heeft Ideo een sportactiviteit georganiseerd om geld in te zamelen voor de organisatie Stichting Gered Gereedschap. Onze collega’s werden uitgedaagd om zoveel mogelijk ronden af te leggen en mochten kiezen voor fietsen, wandelen of hardlopen.

4 uur lang werd er gebikkeld en gezweet…. In totaal kwamen we op 150 ronden en werd er maar liefst 192 km gewandeld, 360 km gefietst en 85 km hardgelopen. Wat een geweldig resultaat!

Het was niet alleen goed voor de teamspirit maar er werden ook genoeg calorieën verbrand. En nog beter is dat we het ingezamelde geld gaan gebruiken om een nieuw project van Gered Gereedschap te ondersteunen, namelijk Vakonderwijs Oeganda (KAPCCO). Het geld wordt gebruikt om de leefomstandigheden van mensen in Oeganda te verbeteren en hen te voorzien van de benodigde gereedschappen en naaimachines om meer leerlingen te trainen.

Wij bedanken iedereen die heeft bijgedragen aan deze geweldige prestatie en de organisatie voor het organiseren van deze sportactiviteit en het verzorgen van de catering. Onze mensen hebben laten zien wat je met teamwork kan bereiken en hoe we allemaal een verschil kunnen maken in de wereld.

Sportactiviteit op woensdagavond 3 mei