Start samenwerking

Ideo ondersteunt in service en onderhoud. Dit doen we met veel passie voor onze klanten, maar vanaf heden ook daarbuiten. De behoefte en motivatie om op een breder vlak mensen te ondersteunen in ons vakgebied is groot. Daarom is Ideo een samenwerking gestart met Stichting Gered Gereedschap. In dit artikel lees je meer over deze stichting en hoe Ideo zijn steentje bijdraagt.

 

Over Gered Gereedschap

 

Het goed kunnen uitvoeren van service en onderhoud begint bij de basis: het juiste gereedschap. Dit is precies waar Gered Gereedschap zich voor inzet. Om die reden voelen wij een grote betrokkenheid bij het doel wat zij nastreven: een zelfstandig bestaan voor vaklieden in Afrika.

Gered Gereedschap is een stichting die (leerling) vakmensen steunt met kennis, kunde en middelen. Denk hierbij aan de juiste gereedschappen, vakopleiding en begeleiding naar en op het werk. Het geeft vakmensen de kans om een zelfstandig bestaan als bijvoorbeeld timmerman of automonteur op te bouwen.

Van een opgeknapte zaag naar een timmerman met een eigen zaak.

Meer informatie over de stichting vind je op de website van Gered Gereedschap: https://www.geredgereedschap.nl/

 

Hoe draagt Ideo bij?

Collega’s van Ideo organiseren verschillende activiteiten om gezamenlijk dit doel te ondersteunen. Zo wordt er gereedschap ingezameld en worden er gereedschapskisten getimmerd. Daarnaast staan er nog meer activiteiten op de planning om daarmee een steentje bij te dragen. Benieuwd wat onze collega’s zoal ondernemen? Houd onze website en LinkedIn in de gaten.