Menu

Consultancy & Support

De SAP consultants van Ideo hebben gefundeerde proceskennis van service en onderhoud. Ze staan garant voor een succesvolle en efficiënte implementatie. Zelfs als de standaard SAP niet voorziet in al uw behoeften, kan Ideo door het aanbod van specifieke producten of door unieke ‘enhancements’ een passende oplossing bieden.

Onze SAP consultants zijn zeer ervaren in het domein van SAP Service- en Asset Management en hebben vaak daarnaast nog hun eigen specialisatie zoals bijvoorbeeld mobiel, planning, document management of GIS.

Meer info

Business Consultancy

Onze Business Consultants zetten zich in voor verbeter- en veranderprojecten binnen uw organisatie. Wij hebben gefundeerde proceskennis van service en asset management om uw organisatie te adviseren, ondersteunen en begeleiden.

Verbeter- en veranderprojecten kunnen voortkomen uit een bedrijfsstrategie die bepaald is op tactisch niveau of door operationele doelstellingen. Wij besteden hierbij aandacht aan lange-termijn, jaarlijkse en operationele doelstellingen met meetbare indicatoren of een combinatie hiervan. Het “Wat willen wij bereiken?” is vaak helder, maar het “Hoe kunnen wij dat bereiken?” mag vaak scherper of ontbreekt nog. Het “Hoe” kan zich vertalen naar proces-aanpassingen of verbeteringen, maar kan ook resulteren in een ander proces ondersteunend tool. Hierin dient Business en IT dichter bij elkaar te worden gebracht. Iets wat noodzakelijk is om innovaties door te voeren, en dus belangrijk is voor de continuïteit van uw bedrijf.

Meer info

Wilt u ook uw service- en onderhoudsprocessen in SAP verbeteren?

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en toegevoegde waarde van onze producten. Laat uw gegevens achter via onderstaand formulier en wij nemen contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Laat uw gegevens achter via het formulier en wij nemen contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. Of neem direct contact met ons op.