Menu

Onze SAP consultants zijn zeer ervaren in het domein van SAP Service- en Asset Management en hebben vaak daarnaast nog hun eigen specialisatie zoals bijvoorbeeld  mobiel, planning, document management of GIS.

Binnen de eigen organisatie zijn de lijnen kort en is specifieke expertise snel gevonden. Naast het leveren van functionele expertise wordt ook technische expertise geleverd om specifiek maatwerk te realiseren. Uiteraard begrijpen wij uw service- en onderhoudsprocessen en leveren we hier business expertise waarbij we onze ‘best practices’ graag delen.

Met het installeren en implementeren van uw SAP oplossing bent u er natuurlijk nog niet. Pas als u dag in dag uit zonder problemen over uw SAP systeem kan beschikken biedt het u écht toegevoegde waarde. Daarom biedt Ideo de mogelijkheid tot het afsluiten van een Support overeenkomst na een implementatie.

Consultancy & Support overeenkomst

Middels het afsluiten van een Service & Support overeenkomst verzekert u zich van de kennis en expertise van Ideo en haar medewerkers. Ideo biedt een breed scala aan functionaliteiten en diensten ter ondersteuning van uw SAP systeem. De diensten die deel uitmaken van de overeenkomst worden geheel volgens de wensen en eisen van uw eigen organisatie vastgesteld en ingericht. Uiteraard voorzien van een Service Level Agreement, zodat de response- en oplostijden voor iedereen helder zijn.

Ideo onderscheidt de volgende beheersdiensten:

  • Call Management
  • Request Management
  • Incident Management
  • Change, Configuration and Release Management
  • Consultancy Services

 

Ideo helpdesk

Een onderdeel van de Support overeenkomst is het gebruik van Ideo’s helpdesk. Ideo maakt gebruik van een webbased ticketsysteem waar alles in geregistreerd wordt. U kunt zelf uw incident aanmaken, welke vervolgens automatisch toegewezen wordt aan een van onze medewerkers. Wij houden u vervolgens proactief, door middel van automatische gegenereerde emailberichten, op de hoogte van de voortgang en de uitgevoerde werkzaamheden. U heeft dus altijd inzicht in de actuele status van uw vraag.

Ook de oplossingen voor door u ingediende incidenten worden hier opgeslagen, zodat er een eigen klantspecifieke oplossingendatabase wordt opgebouwd.

Lees meer over support van Ideo