Menu

Veel bedrijven worden geconfronteerd met een schaarste aan technisch personeel en het verlies van kennis als het gevolg van een verouderende beroepsbevolking. Het verrijken van uw service- en onderhoudsprocessen met Augmented Reality (AR) biedt misschien wel dé oplossing om kennis te centraliseren en expertise voor iedereen toegankelijk maken.

Tijdens dit webinar zullen we ingaan op de kansen die Augmented Reality biedt voor uw service- en onderhoudsafdelingen om de uitdagingen van monteurs en technici het hoofd te bieden. We laten zien hoe u, door het creëren van technische en organisatorische kennis, deze vast te leggen en te delen, uw service- en onderhoudsprocessen verder kunt optimaliseren.

We laten zien hoe monteurs en technici effectiever en efficiënter ingezet kunnen worden door ze in staat te stellen om op locatie op een intelligente manier samen te werken met materiedeskundigen en collega’s via smart glasses, smartphones, tablets en web-based. De mogelijkheden van interactieve samenwerking bevatten een gedeeld “zie-wat-ik-zie” gezichtsveld, stap-voor-stap procedures voor preventief onderhoud, de mogelijkheid om schema’s, pdf’s en foto’s te delen, en het tonen van real-time IoT-gegevens van gekoppelde assets middels API’s.

We bespreken hoe technici optimaal kunnen profiteren van de mogelijkheden van innovatieve Augmented Reality-technologieën, waardoor ze problemen eenvoudig kunnen oplossen en effectiever en efficiënter resultaten kunnen bereiken. Hiermee wordt de asset downtime verkort, het first-time-fix percentage verhoogd en de klant- en medewerker tevredenheid verbeterd, zodat bedrijven aanzienlijke besparingen kunnen realiseren.

FieldBit Augmented Reality

We doen dit alles aan de hand van het innovatieve AR-platform van onze partner FieldBit. Fieldbit is een multi-source AR kennisplatform voor field service organisaties. Het augmented reality-platform biedt buitendienst medewerkers rijke en real-time informatie en begeleiding door middel van interactieve samenwerking met experts en digitale bronnen. Hierdoor kunnen ze kritieke problemen effectief en efficiënt oplossen, waardoor de noodzaak voor dure monteursbezoeken wordt verminderd.

Waarom deelnemen aan de webinar?

Neem deel aan het webinar en ontdek de mogelijkheden die Augmented Reality uw organisatie biedt om de klanttevredenheid en productiviteit te verhogen en hoe u oplossingen vindt voor uw uitdagingen op het gebied van Field Service Management en Enterprise Asset Management. Een productpresentatie en demonstratie geven u direct inzicht in de mogelijkheden van deze software.

Aanmelden voor de webinar

 

Programma

14:00 Start Meer info

  • Introductie
  • Visie
  • Integratie en best practices
  • Demonstratie

15:00Einde

Sprekers

Ideo - Jaap Giebels als spreker op het Ideo Event

Ideo - Jaap Giebels

Operational Manager Ideo Field Service

Ary Stuifbergen als spreker op het Ideo Event

Ary Stuifbergen

Advisor, Fieldbit Ltd.

Impressie van het event