Zoals u in eerder nieuwsbrieven heeft kunnen lezen, heeft Ideo een aantal oplossingen in haar portfolio zitten welke gebaseerd zijn op XFT technologie, waaronder het Assets Life Cycle Dossiers. Na de grote XFT 5.00 release in december (zie ook het artikel Alles over de XFT Add-On Suite Release 5.00“), heeft XFT onlangs versie 5.01 uitgebracht. Lees snel verder welke voordelen deze release brengt!

Certificering

Uiteraard is deze versie wederom door SAP gecertificeerd. De certificering is voor de nieuwste S/4HANA on-premise systemen. Hierbij heeft SAP bevestigd dat de XFT add-on compatibel is met SAP S/4HANA Cloud Private Edition en met het programma “Works with RISE with SAP”.

Focus

De focus van deze tussentijdse release lag op de performance verder verbeteren, de gebruiksvriendelijkheid verder verhogen en de functionaliteit van diverse Fiori applicaties verder uit te breiden. Zo kunnen steeds meer processen vanuit de Fiori launchpad worden uitgevoerd. Daarnaast zijn verschillende applicaties nu nog beter te gebruiken op mobiele devices.

Voorbeelden

Een voorbeeld van een uitbreiding van de functionaliteiten is binnen de XFT Invoice Manager. In de Fiori applicatie is het nu mogelijk om hierin logistieke afwijkingsworkflows af te handelen.

Met deze release is het nu mogelijk om via een Fiori app documenten te genereren op basis van Word templates.

In de nieuwste Fiori applicatie van de XFT Contract Manager oplossing, is het mogelijk om alle contract afhandelingen vanuit deze omgeving uit te voeren.

Toekomst

Met deze tussentijdse release van XFT versie 5.01 zijn belangrijke verbeteringen aangebracht aan een aantal bestaande functies. In de volgende Release (XFT versie 5.10) richt zich weer meer op nieuwe functionaliteiten van de verschillende producten. De verwachting is dat XFT release 5.10 in het voorjaar van 2023 uitkomt. Uiteraard houden we je op de hoogte wanneer deze uitkomt!

Meer weten?

De komende tijd volgen er nog meer artikelen over Ideo’s digitale dossiers en document oplossingen. Wil je op de hoogte blijven van updates over SAP en XFT oplossingen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en/of volg ons op LinkedIn.