Intelligent Enterprise

De digitale transformatie heeft de afgelopen decennia een enorme impact gehad op bedrijven over de hele wereld. De COVID-19 pandemie versnelde de digitale transformatie. Ook vandaag de dag zet deze trend door. Bedrijven die deze ontwikkeling vol intelligente technologieën omarmen, worden door SAP ook wel Intelligent Enterprises genoemd.

SAP heeft onlangs een whitepaper gepubliceerd met daarin de nieuwste ontwikkelingen. Het whitepaper beschrijft hoe bedrijven de uitdagingen en kansen van de digitale transformatie kunnen aangaan. Hieronder delen we de highlights uit het whitepaper.

De noodzaak van digitale transformatie

Volgens SAP is digitale transformatie noodzakelijk voor bedrijven die willen overleven in deze snel veranderende markt. Bedrijven die investeringen in digitale technologieën verwaarlozen, lopen het risico achter te blijven op de concurrentie.

Uitdagingen van de digitale transformatie

Hoewel er veel kansen zijn in de digitale transformatie, zijn er ook uitdagingen waar bedrijven mee te maken hebben. Het whitepaper beschrijft deze uitdagingen en biedt aanbevelingen voor hoe bedrijven deze kunnen aanpakken.

Toekomstperspectieven

SAP ziet een heldere toekomst, met nieuwe technologieën zoals Artificial Intelligence (AI), Machine Learning (ML), The Internet of Things en Blockchain. In het whitepaper lees je hoe deze technologieën de toekomst kunnen veranderen en wat bedrijven kunnen doen om een Intelligent Enterprise te worden.

Kiest jouw organisatie voor het Intelligent Enterprise pad met focus op innovatie en differentiatie?

Als partner van SAP en specialist in service en asset management, helpen wij onze klanten graag bij het optimaliseren van service- en onderhoudsprocessen. Uiteraard met behulp van nieuwe technologieën die passen bij jouw organisatie. Bij Ideo bieden wij uitgebreide ondersteuning op het gebied van digitale transformatie. Van implementatie tot support, wij helpen je graag bij het optimaliseren van je proces en realiseren van succes.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen je graag op weg bij de digitalisering van jouw organisatie.

 

Bron: SAP. (2022). Intelligent Enterprise: Past, Present and Future. Geraadpleegd op 5 december 2022 van https://www.sap.com/documents/2022/12/5e317cf9-537e-0010-bca6-c68f7e60039b.html.