Sinds 1998 lost Ideo uitdagende en uiteenlopende klantvraagstukken op binnen (field) service management. Dit doen we door het inzetten van de beste software producten en onze service specialisten. Mede dankzij het brede palet van onze gewaardeerde opdrachtgevers hebben wij mooie ontwikkeling doorgemaakt en staan we niet stil. Maar nieuwe ontwikkelingen betekent ook de juiste aandacht, specialisatie en wendbaarheid creëren voor iedere dienst, om altijd de beste oplossing te kunnen aanreiken.

Sinds de overname van ClickSoftware door Salesforce hebben we een grote nieuwe ontwikkeling doorgemaakt: partner van Salesforce. Hierdoor zijn er nog meer mogelijkheden om serviceprocessen te verbeteren. En kunnen wij onze klanten blijven bedienen én onze specialisatie uitbreiden naar dit platform. Echter vraagt dit nieuwe platform om een andere aanpak en daarom lanceren we met trots onze nieuwe Salesforce business unit: BlueHike.

Service in SAP en Salesforce

BlueHike is dé nieuwe naam voor onze ClickSoftware en Salesforce practice. De focus bij deze nieuwe business unit ligt op het invullen van Service Management met Salesforce producten. Ideo blijft daarentegen dé specialist in service- en onderhoudsprocessen in SAP. Door de diensten van elkaar te scheiden kunnen beide bedrijven de juiste focus aanbrengen in hun aanpak en dienstenpakketten. Om op die manier onze klanten nu en in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn.

Patrick van de Kamp (directeur Allianties & Innovatie, Ideo) over de nieuwe business unit:

“Met BlueHike kunnen we onze klanten nog beter aandacht geven en onze (field) service expertise laten gelden om met het Salesforce platform een excellent serviceproces neer te zetten. Hiermee kunnen onze klanten uiteindelijk de customer lifetime value van hun eindklant vergroten en zich onderscheiden van concurrenten.”

Wat er verandert?

Er verandert veel, maar tegelijk weinig. Alle werkzaamheden en communicatie met betrekking tot Salesforce vallen onder de nieuwe naam BlueHike. En alle werkzaamheden en communicatie met betrekking tot SAP vallen onder Ideo. Wat hetzelfde blijft: de aanwezige knowhow, de bedrijfsvoering en de dienstverlening die klanten van ons gewend zijn.