Zo benut je de kracht van SAP optimaal

Ben je benieuwd naar de toekomst van service management en wil je de nieuwste ontwikkelingen en technologieën verkennen? Kom dan naar het service-event van SAP en Ideo op donderdag 6 juni. Tijdens een boeiende middag in het Experience Center van SAP in Den Bosch, staat de toekomst van service centraal.

We focussen op de nieuwste trends, uitdagingen en innovaties in de markt. Ook lichten we toe hoe SAP en Ideo moderne serviceprocessen ondersteunen. We verkennen daarnaast de nieuwste AI-technologieën, delen succesverhalen uit de praktijk en ook kun je verschillende inspirerende en informatieve sessies bijwonen.

Programma

Deze onderwerpen komen tijdens het event aan bod:

  • Service anno 2024: leer hoe SAP en Ideo inspelen op de dynamische veranderingen in de service-industrie.
  • SAP Business AI en Operaties: ontdek de strategie achter SAP’s Business AI en maak kennis met Joule, de Copiloot die de manier waarop we werken revolutioneert.
  • Klantcase van Ideo met Brabant Water: leer hoe SAP planning en mobility bij Brabant Water heeft geleid tot verbeterde processen, hogere efficiëntie en meer werkplezier voor monteurs.
  • End-to-end demo: verken de wereld van SAP’s service-orderproces en ervaar de naadloze integratie. Van werkvoorbereiding in S/4 service tot planning in SAP Field Service Management en uitvoering in de SAP Service & Asset Manager.
  • Transformeer je klantenservice met SAP Service Cloud: leer hoe een uniform serviceplatform bijdraagt aan een geïntegreerde en persoonlijke klantenservice-ervaring.

 

Bekijk de volledige agenda van het service-event op de website: bekijk agenda.

We kijken ernaar uit je te verwelkomen op dit exclusieve event, waar je samen met gelijkgestemde professionals de toekomst van service vormgeeft. Deelname is gratis, maar registratie is vereist.

 

Datum & locatie

Datum: 6 juni 2024
Tijden: 12:45 – 18:00u
Locatie: SAP Experience Center – Amerikastraat 10, ’s-Hertogenbosch