’s-Hertogenbosch, 1 februari 2024

Ideo is samen met Ctac de komende jaren verantwoordelijk voor het functioneel beheer van het SAP ERP-systeem van openbaarvervoerbedrijf GVB. Ideo werkt daarbij nauw samen met hoofdaannemer Ctac.

 

Kernwaarden

Gastvrij, verbindend en betrouwbaar. Daarvoor staat GVB. De organisatie verzorgt het openbaar vervoer in en rond Amsterdam. Dagelijks nemen zo’n 800.000 reizigers plaats in de bussen, metro’s, trams en veerboten van GVB. Dat vergt een optimale organisatie en een IT-infrastructuur die efficiënt ingericht en beheerd wordt. Die rol mag Ctac op zich nemen.

 

Ctac en Ideo

Ctac en Ideo zijn de komende jaren verantwoordelijk voor beheer en optimalisatie van de functionele bedrijfsprocessen van GVB. Ctac is de hoofdaannemer en werkt nauw samen met Ideo, dat gespecialiseerd is in procesoptimalisatie voor service & asset management.

“We werken al jaren zeer prettig samen met Ideo”, zegt Aart van der Wilt, Sales Manager van Ctac. “We vullen elkaar perfect aan met onze expertise. We zijn heel blij dat we ook bij GVB aan de slag mogen met het functioneel beheer van het SAP ERP-systeem. Met Ctac en Ideo kiest GVB voor kwaliteit, flexibiliteit en expertise. Functioneel beheer is de core business van Ctac. Het zit in ons DNA. We zijn er trots op dat we dit ook bij GVB in praktijk gaan brengen.”