Armoede duurzaam bestrijden

Donderdagavond 24 november kwamen collega’s van Ideo en vrijwilligers van Gered Gereedschap samen bij de Praxis aan de Balkweg in ‘s-Hertogenbosch om gereedschapskisten te maken voor het goede doel: armoede duurzaam bestrijden. Met deze actie is een start gemaakt aan het nieuwe bestaan van 171 vakmensen in Afrika.

 

Goed gereedschap is het halve werk

Gered Gereedschap is een stichting die (leerling) vakmensen in Afrika steunt met kennis, kunde en middelen. Het leveren van 1 persoons gereedschapkisten aan deze vakmensen maakt een goede start mogelijk. Er zit in zo’n kist voldoende gereedschap voor bijvoorbeeld een timmerman, loodgieter of automonteur om z’n werk te doen.

Naast dat we het belangrijk vinden, is het ook nog eens enorm leuk dat we dit mooie initiatief vanuit Ideo niet alleen financieel ondersteunen, maar ook een fysieke bijdrage kunnen doen: het maken van de gereedschapskisten voor het goede doel.

Met dank aan de Praxis aan de Balkweg in ‘s-Hertogenbosch, de vrijwilligers van Stichting Gered Gereedschap en de handige en enthousiaste collega’s van Ideo.

Nieuwsartikel van Dtv Nieuws

Dtv Nieuws was ook aanwezig tijdens de activiteit. Lees het artikel en bekijk de video op de website van Dtv:
28-11-22 | Gered Gereedschap en Ideo Den Bosch geven gereedschap een tweede leven in Afrika.

 

Over Ideo & Gered Gereedschap

Waar Ideo zich focust op het verbeteren van service- en onderhoudsprocessen met behulp van SAP oplossingen, geldt voor de klanten van Ideo dat het goed uit kunnen voeren van service en onderhoud begint bij de basis: het juiste gereedschap. Om die reden voelt Ideo een grote betrokkenheid bij het doel waar Stichting Gered Gereedschap zich voor inzet.

 

Meer artikelen over de samenwerking tussen Ideo & Gered Gereedschap:

07-10-22 | Ideo start samenwerking met Gered Gereedschap