Ideo werd in 1998 opgericht door Martin Maurer en heeft inmiddels 75 medewerkers in dienst. Genoeg reden om op 10 oktober onze 25e verjaardag te vieren voor klanten en partners tijdens een jubileum-event in ons ‘thuishonk’ in Den Bosch. Wat we doen en kunnen weten klanten en partners natuurlijk wel, maar laten zien wie we zijn, kan natuurlijk nergens beter dan in ons eigen kantoorpand. Daar waar de mensen die Ideo maken dagelijks samenkomen.

 

Een inhoudelijk en feestelijk event

Kennis delen vanuit intrinsieke motivatie, de beste willen zijn en een persoonlijke klik ervaren, horen natuurlijk als geen ander bij Ideo. Op deze waarden sloot uiteraard ook het programma van ons jubileum-event aan. We presenteerden onze genodigden een inhoudelijke middag met spelelement en uiteraard een feestelijk slot.

Van strategische sessies tot de nieuwste technologieën

Dagvoorzitter Danny Frietman (DMF Strategy & Tech) opende het evenement samen met Alf Janssen (SAP) en John van Rooij (Ideo), waarna de deelnemers zich verdeelden over 9 verschillende sessies, die gekoppeld waren aan 3 centrale thema’s: we zoomden in op het belang van inzicht in IT voor strategie en aanpak, vertelden over SAP-producten en processen die meer waarde toevoegen en gingen dieper in op technologieën die nodig zijn in de digitale transformatie. Daarna werden alle aanwezigen door Patrick van de Kamp en Bart Elshout (Ideo) meegenomen in het topic ‘digitale transitie’ via SAP Service en Asset Management.

Een mooi bedrag voor het goede doel

Aan het einde van de middag werd de opgedane kennis getest door het spel ‘Ik hou van Ideo’, waarin twee teams tegen elkaar streden. Er werden punten verdiend door het juist beantwoorden van vragen over SAP en Ideo. Zo speelden de teams een mooi bedrag bij elkaar voor Stichting Gered Gereedschap: een goed doel dat Ideo al langere tijd steunt. We sloten het inhoudelijke programma af met een toast op het 25-jarig jubileum. Tot slot werd er nog lekker nagepraat tijdens het walking dinner met muziek.

Wat onze genodigden ervan vonden

 

“Inspirerend, verbindend, Brabantse gezelligheid”

Een uitspraak van één van onze genodigden, maar gelukkig waren ook andere klanten en partners positief over de middag. Uit de later toegestuurde evaluatie bleek namelijk dat we het cijfer 8,8 krijgen voor ons jubileum-event en daar zijn we natuurlijk erg trots op.

Download de presentaties

Heb je het evenement gemist? Jammer, maar we delen het inhoudelijke gedeelte van het event natuurlijk alsnog graag met je. Vul hieronder je gegevens in en download de presentaties waar je interesse in hebt: