Persbericht: 25 jaar Ideo

10 mei, 2023 Nieuws

“De IT kan niet zonder specialisme. Generalisten kunnen het niet meer bijbenen”

Ideo, expert in SAP-software voor service & asset management, bestaat 25 jaar. De kracht van de organisatie ligt in focus. Daardoor blijft de organisatie ook in de toekomst uitbreiden vanuit het kantoorpand in Den Bosch. Een toekomst vol technologische ontwikkelingen, is volgens Ideo niet los te zien van specialisme.

John van Rooij, salesdirector bij Ideo: “Al 25 jaar hebben onze mensen kennis van techniek en processen voor specifieke branches. We implementeren en optimaliseren SAP-software niet alleen, maar voegen door onze expertise ook waarde toe aan software. Gemak voor de eindgebruiker is bijvoorbeeld steeds belangrijker. Maar terwijl het aan de voorkant allemaal makkelijker wordt, is het aan de achterkant steeds complexer.”

 

De ervaring leert

“Als generalist kun je alle softwareontwikkelingen en zéker die voor specifieke branches, gewoon niet meer bijbenen. Daarom is steeds meer specialisme onvermijdelijk. Dat is niet alleen wat wij vinden, dat is ook wat de ervaring leert. Niet voor niets bestaan we al 25 jaar. Bij ons geloof in focus hoort ook nee durven zeggen tegen zaken die niet passen. Daardoor ZIEN we MEER.”

 

Specialisten investeren in specialisten

Martin Maurer, oprichter & CEO van Ideo: “Bij Ideo komt innovatie tot stand door het combineren en evalueren van bestaande en nieuwe technologieën, aangevuld met creativiteit voor het bedenken van nieuwe oplossingen voor onze specifieke branche. Dit doen we niet alleen. Om specialist te blijven, moeten we blijven investeren in relaties met onze klanten en partners, die zelf ook specialist zijn. Alleen zo haal je samen het meeste uit techniek.”

 

Het DNA van Ideo

Lees in het interview met CEO Martin Maurer alles over het DNA van Ideo, de metafoor met een voetbalteam, de uitdagingen van klanten en waarom intrinsieke motivatie nog altijd de sleutel tot succes is.

 

25-jarig jubileum

Rondom het 25-jarig jubileum van Ideo vinden verschillende activiteiten plaats. Houd de website van Ideo in de gaten voor meer informatie over de activiteiten of meld je aan voor onze nieuwsbrief.

 

 

Update: Op 10 oktober 2023 vierde Ideo haar 25-jarig bestaan samen met klanten en partners. Lees meer over het jubileumevent.