SAP Master Data Governance (MDG-EAM)

Je wordt steeds vaker geconfronteerd met druk in regelgeving rondom veiligheid en (milieu)normen als ISO55000/PAS55. Blijf in control over je assetmanagement, zodat je doelstellingen haalt maar ook aan de wetgeving blijft voldoen.

Voordelen
van deze oplossing

Onderhouds-strategie

Ga voor een optimale onderhoudsstrategie. Blijf door actuele assetinformatie optimaal in beweging en neem snel de juiste beslissingen.

Voldoe aan wet- en regelgeving

Voorkom intrekken van je licenties. Voldoe aan wet- en regelgevingen door up-to-date assetinformatie.

Juiste timing

Lever de juiste informatie op het juiste tijdstip bij de juiste persoon aan. Verlaag de tijd voor het verzamelen van data ten opzichte van de reparatietijd.

Deze oplossing laat deze medewerkers groeien

Assetdata-beheerders

Maintenance engineers

Werkvoorbereiders

Monteurs

Het belang van goede assetdata

Door goede assetinformatie blijf je productief en neem je de juiste beslissingen voor strategisch onderhoudsmanagement. Ook door het tekort aan technisch personeel is het belangrijk dat je de juiste informatie op het juiste moment aanlevert bij de juiste persoon.

Met de add-on SAP MDG EAM – Utopia/Prometheus, schoon je je bestaande assetdata op en richt je een governanceproces in voor het schoonhouden van je data.

Aanvullende informatie
over MDG

Het belang van Master Data in relatie tot Asset Management

Master Data Governance in EAM

Gerelateerde product

SAP Enterprise Asset Management (SAP EAM)

Met SAP Enterprise Asset Management (EAM) beheer en onderhoud je fysieke assets tijdens de hele levenscyclus. Ook ondersteunt het platform je bij planning, installatie en onderhoud van je assets.

Stel jouw vraag aan onze expert

Neem contact op met onze mensen. Zij verbeteren en optimaliseren je service & asset management-processen graag.