Menu

SAP

SAP is één van de meest succesvolle wereldwijd opererende software bedrijven. SAP is de belangrijkste partner van Ideo. Ideo is al vele jaren officieel SAP Service en Software Partner en werkt intensief samen met SAP op diverse gebieden. Al sinds 1998 voert Ideo succesvol SAP implementatie- en verbetertrajecten uit op het gebied van SAP service- en onderhoudsprocessen.

ClickSoftware

Ideo is implementatie partner en leverancier van ClickSoftware producten in de Benelux. Ideo adviseert, verkoopt licenties, implementeert en support ClickSoftware producten. ClickSoftware is de leidende leverancier van planningsoplossingen voor buitendienstmedewerkers.

Esri Nederland

Het partnerschap tussen Ideo en Esri Nederland is gericht op de innovatie van de integratie tussen GIS en SAP in het domein van service en asset management. Graag inspireert Ideo organisaties uit diverse branches met een geografische benadering van informatie ondersteund door Esri. Esri vormt een wereldwijd netwerk met ruim 1 miljoen succesvolle gebruikers. Ze bouwt oplossingen op het innovatieve, stabiele en op open standaarden gebaseerde ArcGIS-platform.

PinkRoccade Healthcare

PinkRoccade Healthcare en Ideo hebben een strategische samenwerking afgesloten voor de Nederlandse gezondheidszorg markt. PinkRoccade Healthcare neemt de op SAP gebaseerde oplossingen van Ideo voor Medische Technologie en voor Onroerendgoedbeheer op in haar CareCTRL-productsuite. Hiermee ontstaat een totaaloplossing voor het beheer en de uitvoering van alle bedrijfsvoeringprocessen binnen zorgorganisaties.

Ctac

De woningcorporatiemarkt wordt ondersteund met een branche-specifieke SAP-cloudoplossing van Ctac en Ideo: Fit4Woco. In een exclusief partnership wordt een totaaloplossing aangeboden waarmee woningcorporaties hun professionaliteit kunnen vergroten. Met deze oplossing kunnen woningcorporaties zich richten op hun kernprocessen. En huurders kunnen nog beter worden bediend. Woningcorporaties maken met Fit4Woco gebruik van de laatste stand van IT-technologieën zonder hiernaar zelf om te hoeven kijken.

msc solutions

Ideo is de implementatie partner van msc solutions voor SAM Smart Asset Management in de Benelux. Al meerdere jaren werken we samen rondom mobiele oplossingen voor customer service en asset management processen. In dit partnership verzorgt msc solutions de productontwikkeling van SAM Smart Asset Management en richt Ideo zich op de ontwikkeling van branche specifieke templates en zorgt voor een naadloze aansluiting op de klantprocessen. Het motto van msc solutions is het eenvoudig maken van inspecties, onderhoud en customer service door met als doel de beschikbaarheid van uw assets te verhogen. Dit doen ze doormiddel van mobiele technologie. msc solutions gelooft dat uw technici de meest waardevolle assets zijn van uw organisatie. Dat is de reden waarom ze op hun best moeten kunnen presteren. Daarom hebben ze SAM Smart Asset Management ontwikkeld.

Ometa

Ometa is een softwarebedrijf gespecialiseerd in data integratie en digitale samenwerking. Via het Ometa framework kan data uit enerzijds bedrijfsapplicaties (o.a. CRM, ERP) en anderzijds document management tools (DMS) met elkaar geïntegreerd worden. Hierdoor wordt informatiebeheer vereenvoudigd en samenwerking geoptimaliseerd. Het framework is in staat om zowel met de laatste nieuwe technologieën alsook met legacy systemen te connecteren. Dankzij het partnership met Ometa kan Ideo haar SAP-expertise uitbreiden met totale integratieoplossingen met portaaltechnologie zoals Microsoft Office 365/SharePoint.

xft GmbH

Ideo is implementatie partner van XFT GmbH. XFT biedt een volledige “suite” van document en case management gebaseerde oplossingen aan. Deze oplossingen hebben een diepe procesintegratie, om zo de standaard SAP-processen beter uit te kunnen voeren. De oplossingen van XFT zijn volledig gebaseerd op SAP technologie en kunnen naadloos geïntegreerd worden in de verschillende bedrijfsprocessen die reeds aanwezig zijn in het SAP-landschap. XFT is opgericht door voormalige SAP medewerkers en sinds 2004 SAP partner. Met de oplossingen van XFT kan Ideo hun klanten nog beter voorzien van geoptimaliseerde & geïntegreerde bedrijfsprocessen.

AsInt

Ideo is implementatie partner van AsInt. Sinds de jaren negentig ontwikkelt en levert AsInt asset-integriteitsoplossingen. AsInt heeft vandaag de dag een samenwerkingsverband met SAP wanneer het gaat om de SAP ASPM oplossing. AsInt levert een aantal specifieke add-ons voor SAP ASPM wanneer het gaat om het ondersteunen van RBI (Risk Based Inspection) en/of IDSM (Inspection Data Management System). Dankzij het partnership met AsInt kan Ideo vraagstukken uit de markt in relatie tot strategisch asset management en SAP ASPM inclusief RBI en IDMS volledig invullen.